Kral Charles’ın hem bahtı hem tahtı kara! Kardeşi Prenses Anne hafıza kaybı yaşıyor

İçindekiler

Prenses Anne Beyin Sarsıntısı Geçirdi

Prenses Anne Beyin Sarsıntısı Geçirdi

İngiltere Kralı III. Charles’ın kız kardeşi ve Kraliçe II. Elizabeth’in tek kızı olan Prenses Anne, evinde yaşadığı kaza sonrasında beyin sarsıntısı geçirerek hastaneye kaldırıldı. 73 yaşındaki Prenses’in hafıza kaybı yaşadığı ve hafif yaralar aldığı bildirildi.

Hastanede Gözlem Altında Tutulacak

Hastanede Gözlem Altında Tutulacak

Prenses Anne’nin Gloucestershire’daki evinde meydana gelen kaza sonrasında hastaneye kaldırıldığı ve gözlem amaçlı olarak hastanede tutulacağı açıklandı. Kaza sonrasında hafif yaralar ve beyin sarsıntısı yaşayan Prenses’in atlarıyla ilgilenirken kazaya maruz kaldığı iddia edildi.

Kraliyet Ailesi Endişeli

Kraliyet Ailesi Endişeli

Kanser tedavisi gören Kral III. Charles ve gelini Prenses Kate Middleton’ın ardından Kraliçe Elizabeth’in tek kızı olan Prenses Anne’nin kaza geçirmesi, Kraliyet Ailesi’ni endişelendirdi. Saray, Prenses’in resmi programlarının ertelendiğini ve Japon İmparatoru onuruna düzenlenen akşam yemeğine katılamayacağını duyurdu.

Hafıza Kaybı Sorunu

Hafıza Kaybı Sorunu

Prenses Anne’nin beyin sarsıntısı sonucu yaşadığı hafıza kaybı hakkında detaylı bilgi verilmezken, geçici olduğu düşünülen hafıza kaybı konusunda saray sessizliğini koruyor. Kraliyet Ailesi, Prenses Anne’ye en içten sevgi ve taziye mesajlarını ileterek bir an önce iyileşmesini diliyor.

Video İçeriği

Video İçeriği

İlginizi çekebilecek video: Fahriye Evcen ve Burak Özçivit lüks araçlarıyla tatil yolundalar!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu