Capcut Anime Nasıl Yapılır? Anime Yapma (Videolu Yöntem)

Capcut anime nasıl yapılır? Sorusunu sık bir formda alıyoruz. Capcut, sofistike ve detaylı animasyon teknikleri, canlı renkler ve süratli tempolu aksiyon sekansları ile karakterize edilen bir anime çeşididir. Capcut anime yapmak için hakikat araçlara ve yazılıma, ayrıyeten çizim ve animasyonda kimi temel maharetlere gereksiniminiz olacak.

İlk olarak, farklı capcut animasyon programlarını araştırarak ve gereksinimlerinize ve bütçenize uygun olanı seçerek başlayın. Akabinde, çizim, derinlik ve hareket için görselleri katmanlama, patlamalar yahut duman izleri üzere özel efektler ekleme ve daha fazlasını yaparak yazılımı nasıl tesirli bir formda kullanacağınızı öğrenin. Pekala Capcut ile anime nasıl yapılır? İşte sizlere anime yapma programı ve efekti!

Capcut Anime Nasıl Yapılır?

Capcut Anime Nasıl Yapılır?

İlk olarak, görüntü yahut fotoğraf belgelerinizi seçtiğiniz düzenleme yazılımına aktararak başlayın. Akabinde, yazılımınızda bulunan araçları kullanarak görüntünüze yahut fotoğraflarınıza metin ekleyin. Capcut animenizin görsel cazipliğini artırmak için kolay animasyonlar ve efektler de eklemek isteyebilirsiniz.

Capcut animasyonunuzu düzenlemeyi bitirdikten sonra, onu dışa aktarabilir ve çevrimiçi olarak diğerleriyle paylaşabilirsiniz. Bilhassa capcut anime’ye adanmış birçok çevrimiçi platform ve topluluk vardır, bu da bulmayı kolaylaştırır.

  • Capcut uygulamasını indirin.
  • Capcut uygulamasını açın ve yeni bir proje oluşturun.
  • Düzenlemek istediğiniz anime fotoğrafını seçin.
  • Fotoğrafı ekledikten sonra düzenle menüsünü açın.
  • Zaman çizelgesindeki fotoğraf katmanına dokunun.
  • Anime filtre menüsünü açın.
  • Anime tarzlarından birini seçin.
  • Kaydedin ve ekran imgesi alın.

Capcut uygulamasında oluşturduğunuz fotoğrafları direkt olarak galerinize kaydedemezsiniz. Kaydetseniz dahi format .jpg yahut .png formatı yerine .mp4 yani görüntü olarak çıkacaktır. Bu yüzden görüntüyü indirmeden evvel ekran imajı alın.

Capcut Anime Şablonu

Capcut anime şablonları sayesinde Capcut anime fotoğraflarınızı daha ihtimamlı ve hoş hale getirebilirsiniz. Bir çeşit karikatür şablonu olan bu şablonlar şu anda TikTok’un en beğenilen akımlarından bir adedidir. Capcut uygulaması üzerine dahil edeceğiniz anime şablonları bir kaydırıcı ve animasyon halinde alabilirsiniz.

Anime şablonlarını indirmek yahut bulmak için Google’da ‘’Capcut anime template’’ içeriklerine göz atabilirsiniz. Akla hayale sığmayacak çeşitli hazır şablonlar bulunmaktadır.

Fotoğrafı Animeye Çevirme içeriğimize göz atmayı unutmayın.

5/5 – 1 Kişi Değerlendirdi!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu