PUBG Mobile Görünmezlik Hilesi (Güncel)

Pubg Mobile görünmezlik hilesi nasıl yapılır? Biçiminde bizlere çok sık soru gelmektedir. Bu içeriğimizle birlikte Pubg Mobile görünmezlik hilesi konusunda siz bedelli ziyaretçilerimize geniş bir anlatım sunmuş olacağız. Şayet Pubg Mobile görünmezlik hilesi hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu içeriğimiz sizlere yardımcı olabilir.

Türkiye dahil tüm Dünya ülkelerinde milyonlarca hatta milyarlarca kullanıcısı olan Pubg Mobile oyununda kimi oyuncuların duvar gerisi vurma, görünmezlik hilesi üzere hilelerin ortaya çıktığı öne sürülmektedir. Görünmezlik hilesi konusunda oyuncular çok sık bir formda mağdur duruma düşüyor olsalar da bu hileyi yapmak isteyen kişi sayısı bir epey fazla diyebiliriz. Pubg Mobile görünmezlik hilesi yahut türevi olan hileleri yaparsanız başka oyuncuları güç duruma sokacağınızı bilmenizi isteriz. Birebir vakitte bu hileyi kullanırsanız ve birisi sizi fark ederse Pubg tarafından çok büyük cezalara çarptırabilirsiniz.

Pubg Mobile Görünmezlik Hilesi

Pubg Mobile’de son vakitlerde çok tanınan olan hilelerden bir tanesi de görünmezlik hilesidir. Bu hileyle birlikte oyuncular yani hileyi kullanan kişi görünmez oluyor, görünmez olduğu içinde istediği herkesi hiç ölmeden vuruyor. Hile kullanmayan ve hile kullanmayı sevmeyen bireyler tarafından bu hileler çok sık bir formda reportlanarak hile kullanan oyuncuların hesapları çok süratli bir formda yasaklanmış oluyor. Yani görünmezlik hilesi üzere hileleri kullanarak hesabınızın bir anda engellenmesine, oyun içerisinden yasaklanmasına neden olabilirsiniz. Bu yüzden bu hileleri kullanırken çok dikkat etmeniz gerekir. Görünmezlik hilesi dışında kullanabileceğiniz hilelerin tanıtımını sizlere aşağıda yaptık.

Pubg Mobile Macro Hilesi

Görünmezlik hilesi dışında kullanabileceğiniz bir öbür hileyse macrodur. Macro sayesinde oyunu çok seri hale getirebilir ve düşmanlarınızı çok süratli bir formda öldürebilirsiniz. Pubg mobile macro hilesinden faydalanmak için aşağıda sizlere birkaç kod paylaştık. Paylaştığımız kodları kullanarak oyun içerisinde macrodan yararlanabilirsiniz ama kodları eksiksiz ve yanlışsız bir halde kurmanız gerekir.

function OnEvent(event, arg)
OutputLogMessage(“event = %s, arg = %dn”, event, arg)
if (event == “PROFILE_ACTIVATED”) then
EnablePrimaryMouseButtonEvents(true)
elseif event == “PROFILE_DEACTIVATED” then
ReleaseMouseButton(2) — to prevent it from being stuck on
end
if (event == “MOUSE_BUTTON_PRESSED” and arg == 4) then
recoil = not recoil
spot = not spot
end
if (event == “MOUSE_BUTTON_PRESSED” and arg == 1 and recoil) then
if recoil then
repeat
–Sleep(35)
Sleep(8)
MoveMouseRelative(0, 2)
until not IsMouseButtonPressed(1)
end
end
end

5/5 – 1 Kişi Değerlendirdi!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu