Düşmanın Belasını Bulması İçin Dua (En Etkilisi)

Ziyaretçilerimizden oldukça bir düşmanın belasını bulması için dua konusunda soru almaktaydık. Bu içeriğimizle birlikte bedelli ziyaretçilerimize düşmanın belasını bulması için dua hangisi? Bu mevzu da karşılık vermiş olacağız. Bununla birlikte düşmana karşı okunacak dua, düşmanı korkutan dua, düşmanın fotoğrafına okunacak dua, düşmanın hilesini bozmak için dua bahislerinde da farklı bilgileri aktaracağız.

Düşmanlar, ah o düşmanlar yok mu? Bizleri hudut eden, bizi sıkıntıdan çıkartan ve sıkıntı duruma sokan düşmanlar… Her birisini Allah’a havale edin ve aşağıda paylaştığımız duaları okuyarak Allah’tan yardım isteyin. Düşmanlarınızla hengame etmenin, onlara berbat kelamlar söylemenin yahut onlara karşı berbat niyetli hareketler yapmanın hiçbir gereği yoktur. Elinizi açıp Allah’a dua ettiğinizde Allah sizlerin duasını kabul edecektir ve sizleri karşılıksız bırakmayacaktır. Çok merak edilen düşmanın belasını bulması için dua konusunda sizlere aşağıda duayı paylaştık.

Düşmanın Belasını Bulması İçin Dua

Düşmanlarınızdan korkmayın. Sizin büyük Allah’ınız var ve elinizi ona açıp dua ettiğinizde o sizi asla karşılıksız bırakmayacaktır. Düşmanlarınıza karşı okumanız gereken duaları ayrıntılı bir biçimde paylaştık. Onlarla arbede etmeyi bırakın, tartışmayı bırakın yahut ona karşı berbat niyetli davranışlarda bulunmayı bırakın. Tüm hepsini bırakın ve paylaştığımız duaya odaklanın.

  • Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle.
  • Lâ ilâhe illallah, benimle bütün şeytanların ortasına perde olarak.
  • Lâ ilâhe illallah, benimle bütün belâ ve kazaların ortasına perde olarak.
  • Lâ ilâhe illallah, benimle bütün düşmanların ortasına perde olarak.
  • Melik ve Cebbâr olan Allah’tan öbür ilâh yoktur.
  • Vâhid ve Kahhâr olan Allah’tan diğer ilâh yoktur.
  • Müheymin ve Settâr olan Allah’tan öbür ilâh yoktur.
  • Kebîr ve Müteâl olan Allah’tan öteki ilâh yoktur. Rahmetinle (muhâfaza eyle) ey merhametlilerin en merhametlisi.
Düşmanın Fotoğrafına Okunacak Dua

Düşmanın Fotoğrafına Okunacak Dua

Düşmanın fotoğrafına okuyacağınız dua ile onun kızgınlık, haset ve kıskançlığından kurtulmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede sizlerde artık rahatlayabilirsiniz. Düşmanınızla uzaktan yahut yakından arbede ettiğinizde, sizi güç duruma soktuğunda telaşa kapılmadan abdestinizi alın ve elinizi açıp duanızı okumaya başlayın. Duayı okurken yürekten okumanız gerekir.

  • İlâhî, bize icâbet eyle! Ey efendimiz Nûh -aleyhisselâm-’a icâbet eden, ey efendimiz Eyyûb -aleyhisselâm-’dan külfetleri gideren, ey efendimiz Zekeriyâ -aleyhisselâm-’ın duâsına icâbet eden, ey efendimiz Yûnus bin Mettâ -aleyhisselâm-’ın tesbihini kabul eden, bu kabul olan duâların esrârı hürmetine yaptığımız duâları bizden kabul etmeni ve istediğimiz şeyleri vermeni taleb ediyoruz. (Üç defâ: “Sen’den öteki hiçbir ilâh yoktur. Sen’i tenzih ederim. Sahiden ben zâlimlerden oldum.” (el-Enbiyâ, 87) diyen mü’min kullarına ettiğin vaadini bizim için gerçekleştir, yerine getir.) Allah en büyüktür, Allah’ın kılıcı onları kesecektir. Allah velî olarak kâfi, Allah yardımcı olarak kâfi, Allah bize kâfi, O ne hoş vekildir. Güç ve kuvvet fakat şanlı ve azamet sahibi Allah’ın yardımıyladır. “Bütün âlemlerde Nûh’a selam olsun!” (es-Sâffât, 79) (Üç defâ: Bize icâbet et, duâlarımızı kabûl eyle!) “Böylece zulmeden toplumun kökü kesildi. Hamd, âlemlerin Rabbi Allah’a mahsustur.” (el-En’âm, 45) “…Nitekim (o kasırga gelince) onların meskenlerinden öbür bir şey görülmez oldu. İşte biz hata işleyen toplumu bu türlü cezâlandırırız.” (el-Ahkâf, 25) Allah, Efendimiz Muhammed’e, âline ve ashâbına tam olarak salât u selâm eylesin! Hamd, Âlemlerin Rabbi Allah’a mahsustur.

Düşmanı Korkutan Dua Hangisi?

Düşmanınızın başınızdan def olmasını ve ondan kurtulmak istemenizi çok düzgün bir biçimde anlayabiliyoruz. Düşmanınızla artık savaşmaktan yorulduysanız onun için Allah’a dua edebilirsiniz.

  • Allah’ım, birliklerini toz duman et. Allah’ım, topluluklarını dağıt. Allah’ım, sayılarını azalt. Allah’ım, sertliklerini körelt. Allah’ım, belâları üzerlerine yağdır. Allah’ım, onlara azâbını ulaştır, ellerini bağla, kalblerini tut ve onları emellerine ulaştırma. Allah’ım, nebîlerine, rasullerine ve dostlarına yardım ederek düşmanlarını darma dağın ettiğin üzere onları da paramparça eyle. Allah’ım, düşmanlarına karşı sevgili kullarının öcünü aldığın üzere bizim de öcümüzü al. Allah’ım, bize karşı düşmanlara imkân verme, günahlarımız sebebiyle onları üzerimize musallat etme. (Yedi defâ: Hâ-mîm) İş kızıştı ve yardım geldi, artık onlar bize karşı yardım göremezler. Hâ-mîm Ayn-sîn-kâf, korktuğumuz şeylerden himâyemizdir. Allah’ım, gaflete düşürülmenin şerrinden bizi koru, bizi belâların mahalli eyleme! Allah’ım, emellerimizi ve ümidlerimizi bize lutfeyle/gerçekleştir. Yâ Hû, yâ Hû, yâ Hû! Ey fazlı sâyesinde istediğimiz, Sen’den duâlarımızı âcilen kabul etmeni istiyoruz. Âcilen istiyoruz. Allah’ım âcilen.

Düşmanınız Sizi Tehdit Mi Ediyor?

Ağır tehdit ve tacize maruz kalıyorsanız Allah’a dua etmekle birlikte can güvenliğinizi sağlayabilmek ismine karakola başvurabilirsiniz. Polis karakolları sözünüzü alacaktır ve düşmanınızın sizin yanınıza yaklaşmaması için önlemler uygulayacaktır. Hatta düşmanınızın size ziyan vermemesi için konutunuzun etrafına muhafaza polisleri bile yerleştirebilirler. Birebir vakitte düşmanınız hakkında hata duyurusunda bulunarak onun farklı cezalar almasını sağlayabilirsiniz. Tabi elinizde yeteri kadar kanıt ve ispat bulunuyorsa kabahat duyurusunda bulununuz.

ALO POLİS TELEFON NUMARASI 112

Genel kategorimize bakmayı unutmayınız.

5/5 – 1 Kişi Değerlendirdi!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu