Adidas Orijinallik Sorgulama

Adidas özgünlük sorgulama nasıldır ve nasıl yapılır sorusu bu markanın eserlerini alan ve yepyeni olduğundan emin olmak isteyenlerin merak ettikleri bir ayrıntıdır. Ülkemizde kelam konusu olan markanın özgün eserleri yer aldığı kadar sahteleri de bulunmaktadır. Makul bir fiyat vermelerinin akabinde bu geçersiz eserlerden korunmak isteyenler özgünlük sorgulaması yapabilmektedirler. Böylece de verdikleri fiyatların karşılığında aldıkları eserlerin hakikaten de orjinal olup olmadığını anlayabilmektedirler.

Eğer sizler de Adidas özgünlük nasıl sorgulanır diye merak ediyorsanız sizler de barkod üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Bu tekniğin dışında seri numarası da özgünlük sorgulama ismine kullanılan sistemler ortasında yer almaktadır. Beşerler bu teknikleri denemelerinin akabinde aldıkları bir eserin özgün mi yoksa düzmece mi olduğunu rahat bir biçimde anlayabilmektedir.

Adidas Seri Numarası ile Özgünlük Sorgulama

Adidas seri numarasıyla özgünlük sorgulama pek çok kişi tarafından kullanılan ve tercih edilen bir prosedürdür. Şayet bir eser özgün ise seri numarası üzerinden denetim edildiği vakit bu durum kolay bir biçimde anlaşılır. Eserlerin seri numaraları genel manada etiket kısmı içerisinde yer almaktadır. Vücut bilgilerinin alt kısmında birkaç haneli harf ve sayılardan oluşan bir numara bulunmaktadır.

Söz konusu olan numara gerekli yerlere yazılarak denetimleri problemsiz bir biçimde sağlanmaktadır. Bu sürecin yapılması akabinde meselesiz bir biçimde eserlerin orjinal olup olmadıkları belirlenebilmektedir. Böylece de beşerler verdikleri fiyatlar karşısında aldıkları eserlerin geçersiz mi yoksa yepyeni mi olduklarını anlayabilmektedirler.

Adidas Orijinallik Sorgulama
Adidas Özgünlük Sorgulama

Adidas Barkod ile Özgünlük Sorgulama

Bu marka için özgünlük sorgulamak ismine seri numarasının yanı sıra barkod da kullanılabilmektedir. Belirtilen kapsamda Adidas barkod ile özgünlük sorgulama için öncelikli olarak eserin barkod kısmının açılması gerekir. Eserlerin barkod kısımları da genel manada etiketler içerisinde yer almaktadır. Ekseriyetle kare ya da dikdörtgen biçiminde bulunan bu kodların okutulması da bir oldukça kolaydır. Gerektiği biçimde barkod okutmasının yapılmasının akabinde beşerler aldıkları eserlerin orjinal olup olmadığını kolay bir biçimde manaya imkanını bulabilirler. Elbette hem barkod hem de seri numarası denetimlerinin bir ortada yapılması denetimin daha hakikat olmasını sağlar.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu