Mert Yazıcıoğlu Filmleri ve TV Dizileri

Ziyaretçilerimizden sık bir formda Mert Yazıcıoğlu sinemaları ve tv dizileri konusunda soru almaktaydık. Bu içeriğimizde kıymetli ziyaretçilerimize Mert Yazıcıoğlu sinemaları ve TV dizileri konusunda yanlışsız yanıtı verdik. Birebir vakitte Mert Yazıcıoğlu kimdir, Mert Yazıcıoğlu sevgilisi, Mert Yazıcıoğlu nereli, Mert Yazıcıoğlu oynadığı sinemalar, Mert Yazıcıoğlu oynadığı diziler neler? Başlıklarında da farklı bilgiler verdik.

Dizi topluluğunun son günlerde en çok dikkat çeken isimlerinden bir tanesi olan Mert Yazıcıoğlu, Aşk 101 dizisiyle popülaritesini her geçen gün arttırıyor. Mert Yazıcıoğlu hakkında dizi izleyicileri her gün yeni bir araştırma yapıyorken en çok merak edilen soruysa; ‘’Mert Yazıcıoğlu oynadığı diziler, Mert Yazıcıoğlu oynadığı filmler’’ oldu. Mert Yazıcıoğlu sinemaları ve TV dizileri konusunda bu içeriğimiz sizlere hakikat veriyor!

Mert Yazıcıoğlu Filmleri ve TV Dizileri
Mert Yazıcıoğlu Sinemaları ve TV Dizileri

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Mert Yazıcıoğlu hem ülkesinde hem de dünya çapında muvaffakiyet kazanmış ödüllü bir Türk oyuncudur. En çok Mustang, Süt ve Üç Kız Kardeşin Kıssası üzere eleştirmenlerce beğenilen sinemalardaki rolleriyle tanınmaktadır

Yazıcıoğlu birinci olarak Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği 2011 imali Ahlat Ağacı sinemasındaki performansıyla tanındı. Bunu, kendisine Avrupa Sinema Mükafatı adaylığı kazandıran milletlerarası muvaffakiyete sahip Mustang sinemasındaki başrolüyle takip etti. 2017’de gişe rekorları kıran Süt’te İsmail Hacıoğlu ile birlikte rol aldıktan sonra Elçin Sangu ve Çağatay Ulusoy ile birlikte üç Kız Kardeşin Hikâyesi, 2019 yılında Türkiye’nin en çok hasılat elde eden sineması oldu

Yazıcıoğlu ayrıyeten Aşk ve Mavi, Kuzey Yıldızı ve Kimse Bilmez üzere çok sayıda televizyon dizisinde rol aldı. Biri Aşk ve Mavi’deki rolüyle, oburu de 2020 üretimi dram dizisi Günahsızlar Apartmanı’ndaki performansıyla olmak üzere En Yeterli Erkek Oyuncu kısmında iki Altın Kelebek Mükafatı kazanmıştır.

Mert Yazıcıoğlu Sinemaları ve TV Dizileri

Başarılı oyuncu bugüne kadar bir çok sinema ve dizi de başrol oynadı. 2008’den bu yana her sinema ve TV dizisinde üstün rolleriyle göz önüne çıkan Mert Yazıcıoğlu’nun oynadığı sinemalar ve tv dizilerini aşağıda sizlere listeli halde paylaştık.

  • Karagül (TV Dizisi 2012)
  • Mehmed Bir Cihan Fatihi (Korkut, TV Dizisi 2018)
  • İyi Oyun (Cenk, TV Dizisi 2020)
  • Bir Annenin Günahı (TV Dizisi 2020)
  • Aşk 101 (Sinan,Netflix Dizisi 2021)
  • Darmaduman (TV Dizisi 2022)
  • Ölüm Vakti (TV Dizisi 2022)
  • Umuda Kelepçe Vurulmaz (Sinema Sineması 2022)
  • Bir Litre Gözyaşı: ( Sinema Sineması 2022)

Film ve diziler haricinde başrol bir yana kameramanlık vazifesini de üstlenen Mert Yazıcıoğlu’in kamera asistanı olduğu bir çok sinema ve dizi bulunmaktadır.

Mert Yazıcıoğlu Nereli?

Mert Yazıcıoğlu, 1993 yılında İstanbul’un Bakırköy semtinde dünyaya gözünü açmıştır.

Mert Yazıcıoğlu Kaç Yaşında?

Demir 1993 yıl doğumludur. 2022 yılı itibariyle genç ve güzel oyuncu 29 yaşındadır.

Mert Yazıcıoğlu Toplumsal Medya Hesapları

Mert Yazıcıoğlu Demir instagram, Twitter yahut Youtube hesapları internette çok fazla araştırılmaktadır. Hayranı oldukça bir fazla olan Demir’in toplumsal medya hesaplarını sizler için aşağıda paylaştık.

  • Mert Ramazan Demir Instagram

Mert Yazıcıoğlu Kime Benziyor?

Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu Amerikalı aktör Brendan Fraser‘a ikizi kadar benzetiliyor.

Rehber kategorimize bakmayı unutmayınız.

5/5 – 1 Kişi Değerlendirdi!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu