Tuncer Çiftçi Kimdir? Nereli? Hz. Mehdi Mi? 2024

Tuncer Çiftçi kimdir? Biçiminde çok fazla soru gelmekte Bu içeriğimizle birlikte siz kıymetli ziyaretçilerimize Tuncer Çiftçi kimdir? Başlığında ayrıntılı bilgiler sunmuş olacağız. Bununla birlikte Tuncer Çiftçi nereli, Tuncer Çiftçi kaç yaşında, Tuncer Çiftçi nerede yaşıyor, Tuncer Çiftçi ailesi, Tuncer Çiftçi mesleği nedir? Başlıklarında da farklı bilgileri paylaşmış olacağız.

Son vakitlerde karşımıza çok sık bir halde çıkan ve insanları hayrete düşüren görüntüleriyle merak uyandıran Tuncer Çiftçi yaptığı konuşmalarla gündemden düşmüyor. En son yaptığı konuşmada; ‘’Beni en çok sevenler şelalenin altına girip çıkacak’’ Demişti. İnternette süratli bir formda görüntüleri viral olan Tuncer Çiftçi hakkında birtakım şahıslar bu insan ‘’Hz. Mehdi’’ diyor. Pekala, Tuncer Çiftçi kimdir? Tuncer Çiftçi nereli? İşte sizlere tüm sorularınıza karşılık alabileceğiniz ayrıntılı içeriğimiz…

Tuncer Çiftçi Mehdi Mi?

Tuncer Çiftçi Kimdir?

2005 yılında GONCA FM’i kuran ve daha öncesinde süt, peynir işleriyle uğraşan Tuncer Çiftçi kendisini ‘’Mehdi’’ ilan eden bir kişidir. Duasıyla insanları güzelleştirdiğini söyleyen bu kişi televizyonlara çıkarak dua seansları yapmaktadır.

Kendisini seven ve hürmet gösteren bir küme bayan için; ‘’Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak’’ demiştir. İnsanları hayrete düşüren sözleri bulunan Tuncer Çiftçi’nin tıpkı vakitte sahibi olduğu GONCA FM içinde; ‘’Elektriklerimizi kesecekler. Bize bağış yapmalısınız. Bağışlarınızla hoş duaları sizlere ulaştıracağız.’’ Şeklinde sözleri olduğu argüman edilmektedir. Tabi, bunların her birisi bir tez olduğu için gerçekliğini bizler tam olarak net bir biçimde söyleyemeyiz.

Tuncer Çiftçi Kaç Yaşında?

Tuncer Çiftçi 1970 yılı İstanbul, Levent’te doğmuştur. Şu anda 52 yaşındadır.

Tuncer Çiftçi Aslen Nerelidir?

Tuncer Çiftçi ve ailesi aslen Kastamonulu’dur.

Tuncer Çiftçi Evli Mi?

Evet, Tuncer Çiftçi evli ve 4 çocuk babasıdır.

Tuncer Çiftçi Nerede Yaşıyor?

Son vakitlerde kendisi hakkında çok fazla dava açılması nedeniyle Tuncer Çiftçi’nin İngiltere’de yaşadığı bilinmektedir.

Tuncer Çiftçi’den Dikkat Çeken Sözler

Türkiye’den pek çok ünlü ismin kendisi için dua etmesini istediğini söyleyen ve bunu tez eden Tuncer Çiftçi ‘’İsim veremem lakin şaşıracağınız isimler benden dua etmemi istiyorlar. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.’’ Diyor. Tıpkı vakitte ‘’Benimle uğraşanı Allah cezalandırır.’’ Sözleri de ziyadesiyle dikkat çekiyor.

Genel kategorimize bakmayı unutmayınız.

5/5 – 1 Kişi Değerlendirdi!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu