Yüzüne Filistin bayrağı çizen kadın gözyaşlarına boğuldu!

Farklı Bir Yolla Filistin’e Desteğini Gösteren Genç Kadın

Farklı Bir Yolla Filistin'e Desteğini Gösteren Genç Kadın

Filistin’e olan desteğini farklı bir şekilde ifade etmek isteyen genç bir kadın, yüzüne Filistin bayrağı çizdi. İsrail’in Gazze ve Refah’ta gerçekleştirdiği insanlık dışı saldırılar karşısında duygularına hakim olamayan genç kadının bu hareketi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yüzüne Filistin bayrağı çizen kadın gözyaşlarına boğuldu!

7 Ekim’den bu yana bebeklerden kadınlara, yaşlılardan gençlere kadar Filistin’de yaşanan acımasız saldırılara karşı sessiz kalmayan genç kadın, İsrail’in vahşi saldırılarına dikkat çekmek için Filistin bayrağını yüzüne çizdi. İbadethanelerden hastanelere kadar her alanda masum insanlara yönelik saldırılarını sürdüren İsrail’in Filistinlilere karşı işlediği soykırımı protesto etmek amacıyla yaptığı bu eylem, birçok kesimden destek gördü.

Yüzüne Filistin bayrağı çizen kadın gözyaşlarına boğuldu!

Dünyanın dört bir yanındaki insanlar, Filistin’e desteklerini çeşitli yollarla gösterirken genç kadının cesur ve duygusal paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede viral hale geldi. Filistin’e destek olmak için yaratıcı bir yol bulan genç kadın, duygularını ve tepkisini makyajla birleştirerek güçlü bir mesaj verdi.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu