Şimdi hesap zamanı! Kan Çiçekleri 335. bölüm fragmanı yayınlandı

İçindekiler

Kan Çiçekleri 335. Bölüm

Kan Çiçekleri 335. Bölüm

Kan Çiçekleri dizisinde Baran, annesinin ölümünden sorumlu olan kişilerden intikam almak istemektedir. Ancak sevgilisi Dilan, Baran’ın öfkeyle hareket etmesini engellemeye çalışır. Baran ise intikam ateşiyle yanıp tutuşur. Dilan, sevgisiyle Baran’ı desteklemeye çalışırken, Baran intikam yemini etmiştir. Peki, Dilan Baran’ı durdurabilecek mi?

Kan Çiçekleri 335. bölümü 10 Haziran Pazartesi günü saat 16.20’de Kanal 7’de izleyicilerle buluşacak.

Kan Çiçekleri Hikayesi

Kan Çiçekleri dizisi, Dilan ve Baran arasında kanla yoğrulmuş bir evliliğin gerçek bir aşka dönüşen heyecan dolu hikayesini anlatmaktadır. Hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7’de yayınlanan dizi, izleyicilere duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatmaktadır.

Hainin ortaya çıkmasıyla birlikte gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Baran’ın annesinin ölümüyle birlikte çocukluğunun da öldüğünü dile getirmesi, intikam ateşini daha da körüklemiştir. Dilan, Baran’ın yanlış bir adım atmasını engellemeye çalışırken, aralarındaki sevgi ve çekişme izleyicileri ekrana kilitlemektedir.

Kan Çiçekleri dizisinin önceki bölümünde neler yaşandığına dair detayları öğrenmek için lütfen Kanal 7’nin resmi internet sitesine başvurabilirsiniz.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu