Ezel Bayraktar olayı: Adını dizi karakteriyle değiştiren Ömer Can Aslanhan sosyal medya gündeminde (Ezel Bayraktar kimdir?)

Tuğba ve Mehmet çifti, 300 bin TL’lik tedavi parasının Mehmet’in kardeşi Ömer Can Aslanhan tarafından çalındığı iddiasıyla Müge Anlı’ya başvurdu. Mehmet Aslanhan, “Kardeşime güvendiğim için parayı ona verdim” diyerek yaşadığı şoku anlattı.

Yüzleşme Canlı Yayında Gerçekleşti

Yüzleşme Canlı Yayında Gerçekleşti

Ağabeyinin evini sattırdıktan sonra kanser hastası yengesinin tedavi parasını alıp kaybolan Ömer Can Aslanhan, canlı yayında abisi ve yengesiyle karşı karşıya geldi. Aslanhan, yengesinin biriktirdiği parayı kendi ihtiyaçları için harcadığını itiraf etti.

Ömer Can Aslanhan’ın Suç Kaydı Ortaya Çıktı

Ömer Can Aslanhan’ın güveni kötüye kullanmak suçundan kaydı olduğu ve çevresine mühendis veya mimar olarak tanıtıldığı belirlendi. Aslanhan, parayı kendi işleri ve oyunculuk için harcadığını söyleyerek stüdyodakileri şaşırttı.

Ezel Bayraktar Karakteri Hakkında

Ezel Bayraktar Karakteri Hakkında

Dizilerde oyunculuk yapan Aslanhan’ın mahkeme kararı ile Ezel Bayraktar karakterinin ismini aldığı ortaya çıktı. Ezel Bayraktar, Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Ezel dizisindeki kurgusal karakterdir. Sevdiklerinin ihanetine uğrayan Ömer’in değişimi ve acımasızlığı karakteriyle dikkat çekmiştir.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu