Gürcan Karakaş kimdir? Togg CEO’su Gürcan Karakaş’ın biyografisi

Gürcan Karakaş Kimdir?

Gürcan Karakaş, 1965 yılında Antalya’nın Akseki ilçesinde doğmuştur. Eğitim hayatına Ortadoğu Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde başlayan Karakaş, 1988 yılında buradan mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından aynı yıl Aselsan’da çalışmaya başlayan Karakaş, kariyerine bu alanda devam etmiştir.

Profesyonel kariyerinde farklı alanlarda görevler üstlenen Gürcan Karakaş, 1990 yılında Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş’de çalışmıştır. 1991-1992 yılları arasında Almanya’nın Feuerbach şehrinde dizel püskürtme sistemleri üzerine ürün geliştirme mühendisi olarak görev yapmıştır. Bursa’da bulunduğu dönemde teknik aplikasyon projelerinden sorumlu kısım müdürü olan Karakaş, 1996-1997 yıllarında Almanya’nın Bühlertal şehrinde enerji ve karoseri sistemleri konusunda Japon ve İskandinav müşterilerden sorumlu proje müdürü olarak görev almıştır.

2004 yılında Bosch Türkiye’nin Genel Müdürü olarak atanarak üst düzey bir göreve getirilen Gürcan Karakaş, 2007 yılında ise Bosch’un Almanya’daki merkezine geçmiş ve grubun yenileme pazarlarından sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu