Ali Memil 6 yıldır 70’lerde yaşıyor! Onun öyküsü aşkına karşılık bulamayınca başladı

İçindekiler

Ali Memil: Aşk Acısını Nostaljik Kıyafetlerle Gideriyor

Ali Memil: Aşk Acısını Nostaljik Kıyafetlerle Gideriyor

Kayseri’de yaşayan 39 yaşındaki Ali Memil, sevdiği kadınla evlenemeyince 1970’li yılların nostaljik kıyafetlerini tercih ederek “aşk acısı”nı unutmaya çalışıyor.

Mobilya sektöründe çalışan Memil, 6 yıl önce aşık olduğu bir kadından karşılık bulamadı. Bu durumun üzüntüsüyle hüzünlü müziklere sığındı ve daha sonra aşkların tutkulu yaşandığı 1970’li yılların tarzını benimsedi.

1970’li Yılların Nostaljik Modası

1970'li Yılların Nostaljik Modası

İspanyol paça pantolon, renkli desenli uzun yaka gömlek ve kösele ayakkabı gibi parçaları tercih eden Memil, ayrıca saçlarını Ferdi Tayfur ve Orhan Gencebay’ın tarzına uygun olarak şekillendiriyor.

1970’li yılların modasına uygun giyinmeye başladıktan sonra dikkatleri üzerine çeken Memil, sık sık fotoğraf çektiriliyor ve tarzıyla insanların beğenisini kazanıyor.

“Benim öyküm aslında biraz da aşk hikayesine dayanıyor. Hayatıma giren biri vardı, çok sevmiştim. Her şeyimi verecek, feda edecek kadar çok sevmiştim, olmadı.” dedi.

Yaklaşık 6 yıldır 1970’li yılların modasına göre giyindiğini belirten Memil, tarzını insanların beğendiğini ifade etti. Pantolonunu, gömleğini ve ayakkabılarını özel ustalara yaptırdığını dile getirdi.

Özgün Tarzı ve Yorumlar

Özgün Tarzı ve Yorumlar

Memil, tarzının kendisini mutlu ettiğini ve başkalarının beğenisini düşünmeden yaptığını belirtti. Tarzını oluştururken kimseyi taklit etmeyi amaçlamadığını vurgulayan Memil, fotoğraf çekilmeyi sevmediğini ancak kendisini görenlerin ricasını kırmadığını söyledi.

Memil, “Aslında bu iş aşk hikayesine dayanıyor. Birini çok sevmiştim, olmayınca bunu bir şekilde dışarıya atmam gerekiyordu ki bana zarar vermesin. Böyle kafamı biraz dağıttım, bana uğraş oldu. Hoşuma gittikçe de üstüne yenilerini ekledim ve böyle ayna karşısında hazırlanıp çıkıyorum.” şeklinde konuştu.

Ali Memil 6 yıldır 70'lerde yaşıyor! Onun öyküsü aşkına karşılık bulamayınca başladı

Memil’in tarzı, kombinasyonu ve özgün yorumu çevresinde beğeni toplarken, “Abi Orhan Gencebay gibisin”, “Abi Ferdi’ye benziyorsun”, “Tarzın harika” gibi olumlu yorumlar alıyor.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu