Murat Yıldırım’dan duygu dolu açıklama! “Çok farklı bir bağ oluyor…”

İçindekiler

Murat Yıldırım’dan Kızıyla İlgili Samimi Açıklamalar

Murat Yıldırım'dan Kızıyla İlgili Samimi Açıklamalar

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı oyunculuk performanslarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Murat Yıldırım, son röportajında kızıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu açıklamalar, hayranlarını duygulandırdı.

Murat Yıldırım'dan duygu dolu açıklama!

Geçtiğimiz günlerde Teşkilat dizisinden ayrıldığını duyuran Murat Yıldırım, Marie Claire dergisi için gerçekleştirdiği fotoğraf çekimi ve verdiği röportaj ile tekrar dikkatleri üzerine çekti. Röportaj sırasında kızı Miray’a olan duygusal bağını dile getiren ünlü oyuncu, “Kız babası olmayı çok sevdim” ifadeleriyle dikkat çekti.

Aile Hayatını Gözlerden Uzak Yaşıyordu

Aile Hayatını Gözlerden Uzak Yaşıyordu

2016 yılında Faslı İman Elbani ile evlenen Murat Yıldırım, 2022 yılında kızları Miray’ı kucaklarına almıştı. Ailelerine dair detayları genellikle özel tutan ünlü çift, sosyal medyada paylaştıkları nadir anlarla hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Röportajında kızı Miray’ı da anan Yıldırım, “Babayla kız çocuğu arasında çok özel bir bağ var. Benim küçük aşkım o…” sözleriyle duygularını ifade etti. Bu sözler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve Murat Yıldırım’ın kızıyla olan bağını bir kez daha vurguladı.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu