Baran Hasan’ı yakaladı mı? Kan Çiçekleri 338. bölüm fragmanı yayınlandı

İçindekiler

Gelişmeler

Gelişmeler

Kan Çiçekleri dizisinde, Baran ve Dilan arasındaki fikir ayrılıkları devam ederken, Baran ve Kudret arasındaki küslük devam etmektedir. Dilan, Baran’ı Kudret’i affetmeye ikna etmeye çalışırken, Baran’ın kararlılığı sarsılmamaktadır. Kudret babanın üzgün bir şekilde evden ayrılmasıyla Baran’ın sessizliği dikkat çekmektedir.

Olaylar

Dilan, Baran’a rest çekerek kendi yolunda ilerlemeye karar verir. Ancak Baran, onu bırakmazken Hasan’ı affetmeyeceğini belirtir. Baran, Hasan’ın izini bulur ve silahını doğrultarak kulübeye girer. Peki, Hasan yakalanacak mı?

Özet

Önceki bölümde, Dilan’ın Azade’yi Hasan’a tuzak kurmaya ikna etmesiyle gerginlik artmıştır. Fırat, Hasan’ın izini bulmaya çalışırken, Miran’ın ateşi yükselir. Baran ve Dilan endişelenirken, Fırat sessizce harekete geçer. Baran, Fırat’ın tavrından rahatsız olur ve gerçekleri öğrenmek ister. Hasan’ın Cevahir’le iletişim kurduğunu öğrenen Baran cezaevine gider. Diğer yandan Cevdetlerin evinde yaşanan kız isteme telaşı ve yaşanan şok edici olaylar konakta dikkat çeker.

Kan Çiçekleri 338. bölümüyle 13 Haziran Perşembe günü saat 16.20’de Kanal 7’de izleyicilerle buluşacak.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu