Sevdiği kadından karşılık alamayınca teselliyi 70’li yıllarda buldu!

Kayseri’de yaşayan 39 yaşındaki Ali Memil, aşk acısını unutmak için 1970’li yılların nostaljik kıyafetlerini tercih ediyor. Sevdiği kadınla evlenemediği için hüzünlü bir dönem geçiren Ali Memil, aşkın derin izler bıraktığı dönemlerde yaşadığı duyguları kıyafetleriyle ifade ediyor.

Aşk Acısını Nostaljik Kıyafetlerle Unutmak

Aşk Acısını Nostaljik Kıyafetlerle Unutmak

6 yıl önce aşık olduğu kadından karşılık bulamayan Ali Memil, bu aşkın derin etkisiyle başka biriyle de evlenemedi. Hüzünlü müzikler dinlemeye başlayan Ali, aşk acısını 1970’li yılların modasıyla unutmaya çalışıyor. İspanyol paça pantolon, renkli desenli gömlekler ve kösele ayakkabılar giyerek o dönemin atmosferini yaşatıyor.

Sevdiği kadından karşılık alamayınca teselliyi 70'li yıllarda buldu!

Ali Memil, verdiği röportajlarda aşkın eskiden daha saf ve tutkulu olduğunu belirterek, “Benim öyküm aslında biraz da aşk hikayesine dayanıyor. Hayatıma giren biri vardı, çok sevmiştim. Her şeyimi verecek, feda edecek kadar çok sevmiştim, olmadı.” şeklinde konuştu.

Özel Tasarım Kıyafetleri

Özel Tasarım Kıyafetleri

Yaklaşık 6 yıldır 1970’li yılların modasına göre giyinen Ali Memil, kıyafetlerini özel olarak tasarlatıyor. Pantolonunu, gömleğini ve ayakkabılarını özel ustalara yaptıran Ali, taklitçi olmadığını vurgulayarak, “Bu tarz bir duruş, başkası beğensin diye değil, kendin beğendiğin için yaparsan güzeldir.” diyor.

İnsanların beğenisini kazanan tarzıyla dikkat çeken Ali Memil, “Ayna karşısında hazırlanıp çıkıyorum. Herkesin beğenisi beni mutlu ediyor. Bu tarzım aslında bir aşk hikayesine dayanıyor. Birini çok sevmiştim, olmayınca bunu dışarıya yansıtmam gerekiyordu ki bana zarar vermesin. Böyle kafamı dağıttım, uğraş oldu. Hoşuma gittikçe üstüne yenilerini ekledim.” şeklinde konuşuyor.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu