Seçil Erzan ve Bahar Candan cezaevinde birbirine girmişti! Koğuşları ayrıldı

İçindekiler

Seçil Erzan ve Bahar Candan Cezaevi Kavgası

Seçil Erzan ve Bahar Candan Cezaevi Kavgası

Cezaevinde aynı koğuşta kalan bankacı Seçil Erzan ve ünlü fenomen Bahar Candan’ın tartışarak birbirine girdiği öğrenildi. Candan’ın Erzan’a ‘dolandırıcı’ demesi üzerine çıkan kavga revirde son buldu. Seçil Erzan, Bahar Candan’dan şikayetçi oldu ve koğuşlarının ayrılması talebinde bulundu.

Olayın Detayları

Olayın Detayları

  • Seçil Erzan, Bahar Candan’a “Sen de aynı suçtan buradasın” diyerek karşılık verdi.
  • Candan’ın sinir krizi geçirip revire götürüldüğü belirtildi.
  • Kavganın çıkış sebebi, televizyon kullanımıyla ilgili bir anlaşmazlık olarak ortaya çıktı.
  • Erzan’ın koğuşunda tek başına kalmayı tercih ettiği ve sadece kitap istediği ifade edildi.

Yüksek kar vaadiyle aralarında Arda Turan, Fatih Terim, Buse Terim, Muslera, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan gibi isimlerin yer aldığı 20’den fazla kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan, aynı koğuşta kaldığı ünlü fenomen Bahar Candan ile kavga etti. Çıkan tartışma şiddetlenince revirde son buldu. Tarafların avukatları devreye girdi.

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin birlikte yüksek kar vaat eden piyasanın altında araç alım satım yaparak onlarca kişiyi dolandırdığı örgütün kasası oldukları ortaya çıkmış ve tutuklu yargılanmaktaydılar. Nihal Candan, rahatsızlığı sebebiyle serbest bırakılmış ancak Bahar Candan’ın tutukluluğu devam ediyordu.

CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz’ın aktardığı bilgilere göre kavganın çıkış sebebini ise bir televizyon polemiği. Bahar Candan erken uyuduğu ancak Seçil Erzan’ın geç saatlere kadar çalıştığı için ışık açısından bir anlaşmazlık yaşandılar. Sonrasında da bir televizyon problemi yaşandı. Bahar Candan’ın sürekli televizyon izlemek istediği ancak Erzan’ın televizyon izlemek istemediği öğrenildi. Özellikle haber programlarını, televizyonun sesini bile duymak istemediği belirtildi.

Koğuşların Ayrılması

Koğuşların Ayrılması

İkili arasındaki gerilim sebebiyle tarafların avukatları devreye girdi ve koğuşların ayrılması için dilekçe verdi. Erzan’ın cezaevi yönetimine sunduğu dilekçe kabul edildi. Seçil Erzan koğuşunda tek başına kaldı.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu