MasterChef Türkiye’de duygusal anlar! “Hiçbir şey hayal ettiğimiz gibi olmadı”

İçindekiler

MasterChef Türkiye All Star Yarışması

MasterChef Türkiye All Star Yarışması

Son zamanların en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan MasterChef Türkiye All Star, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümüyle büyük beğeni topladı. Ünlü yarışmada elemelere katılan Sena, hayat hikayesiyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Yeni sezonuyla ekranlara gelen MasterChef Türkiye; Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliği ile yarışmacı seçmelerine devam ediyor.

Sena’nın Zorlu Yarışı ve Hayat Hikayesi

Sena'nın Zorlu Yarışı ve Hayat Hikayesi

MasterChef Türkiye elemelerinde şeflere narenciye soslu somon yapmak isteyen yarışmacı Sena, çeşitli talihsizliklerle karşılaşarak bölüme damga vurdu. İlk önce sosunu tabağa eklerken çift tadım yapan Sena, ardından diğer sosunu unutunca tabağı eksik sunmak zorunda kaldı. Tadımın ardından Sena, hayat hikayesini paylaşarak herkesi duygulandırdı.

Sena’nın Dokunaklı Anlatımı

Sena'nın Dokunaklı Anlatımı

9 yaşındayken annesini kaybettiğini anlatan Sena, “Beraber uyuyorduk öldüğünde. Annemi ben ölü buldum. Kimse yoktu yanımda ablam, babam yoktu şehir dışındaydılar. Sabah yumurta haşlamak için uyanmıştım, kahvaltı hazırlayacaktım. Haşlanmış yumurtayı çok severdi annem. Kalktığımda yüzü kapalıydı. Hiç o şekilde düşünmedim, daha sonra yüzünü açtığımda öldüğünü fark ettim.” diyerek yaşadığı acıyı anlattı.

Hayatının zorluklarından bahseden Sena, “Hiçbir şey hayal ettiğimiz gibi olmadı bu hayatta. Ama ben hep hayal ettiğimiz gibi çiziyorum bu hayatı.” sözleriyle duygusal bir paylaşımda bulundu.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu