Pınar Sabancı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

İçindekiler

Sabancıların Gelini Pınar Sabancı’dan Duygusal Anlar

Sabancıların Gelini Pınar Sabancı'dan Duygusal Anlar

Sabancı ailesinin gelini Pınar Sabancı, katıldığı bir programda annesiyle ilgili sorular karşısında duygusal anlar yaşadı. Programda, mutlu olmanın, yaşamanın ve kendini iyi hissetmenin günümüz dünyasında nasıl gerçekleştirilebileceğini Cansu Canan ile gerçekleştirdiği Yüz Yüze Sohbet programında anlattı.

Annesinin Rahatsızlığını Duygusal Bir Şekilde Anlattı

Pınar Sabancı, annesinin rahatsızlığıyla ilgili sorulan sorulara cevap verirken duygusal anlar yaşadı. “Bir neden var, acımız için bir sebep var. Bizim bu hayatta kontrol edemeyeceğimiz çok acılar var. Hayatta belki kontrol edebileceğimiz tek şey düşünce yapımız.” diyen Sabancı, annesinin hastalığıyla ilgili detayları izleyicilerle paylaşırken gözyaşlarına hakim olamadı. Psikolog Pınar Sabancı’nın içten ve samimi açıklamaları izleyicilerin kalbine dokundu.

Hayattaki Mutluluk Sınırları Üzerine Düşünceler

Pınar Sabancı, “Hepimizin bir mutluluk limiti var” diyerek, sürekli bir mutluluğun mümkün olmadığını ve hayatın inişli çıkışlı bir serüven olduğunu vurguladı. Programda ayrıca, “Sabancı olmak zor mu?” sorusuna da içten yanıtlar verdi. “Adaletsiz bir dünyada insanlar bu kadar acılar, zorluklar çekerken ben ‘Sabancı olmak çok zor’ dersem tabii biraz komik olur. İçinde hiç zorluk barındırıyor mu dersen tabii ki onun getirdiği bazı algılar var.” şeklinde konuştu.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu