6 gün önce anne olan Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’dan bebeğiyle ilk aile pozu!

İçindekiler

Tuğçe Tayfur İkinci Kez Anne Oldu

Tuğçe Tayfur İkinci Kez Anne Oldu

Hamileliğine ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur, 18 Haziran’da ikinci kez anne olarak kızını dünyaya getirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan Tayfur’dan minik bebeğiyle ilk aile pozu da geldi.

6 gün önce anne olan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan bebeğiyle ilk aile pozu!

Aile Fotoğrafını Takipçileriyle Paylaştı

Aile Fotoğrafını Takipçileriyle Paylaştı

Ferdi Tayfur’un Necla Nazır ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur, Ağustos 2023’te Muhammet Aydın ile hayatını birleştirmişti. Tayfur, sosyal medya hesabından ailesiyle çekilen bir karesini yayınladı. Çiçeği burnunda anne Tuğçe Tayfur, 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından ailesiyle birlikte verdiği pozu paylaştı. Minik kızı Tuğçe Lina ile hastanede odasında çekilen karesini takipçilerinin beğenisine sundu.

6 gün önce anne olan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan bebeğiyle ilk aile pozu!

  • Ünlü isim paylaşımının altına şu notu ekledi: “İşte benim çekirdek ailem. İnanın süslü püslü resimlerden çok daha güzel bir resim benim için bu… Tam bir Türk ailesi değil miyiz? Yatakta çocuklar, yanı başımda eşim… Allah isteyen herkese nasip etsin. Aile her şeydir. Efe’min tam üç tane kız kardeşi oldu. Muhammet, biz senden razıyız, Allah da seni başımızdan eksik etmesin babişko”
  • Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımı “Maşallah, o kadar güzel görünüyorsunuz ki”, “Allah analı babalı büyütsün” ve “Mutluluğunuz daim olsun” şeklinde yorumlar yapıldı.

İsim Açıklaması ve Aile Mutluluğu

İsim Açıklaması ve Aile Mutluluğu

Paylaşımı sırasında hastane odasını gösteren Tuğçe Tayfur, ardından yayınladığı görüntüler ile doğumun çok ani geliştiğini söyledi. Ünlü isim o anları “En son televizyon izliyorduk, ne oldu ki?” şeklinde aktardı. Ardından yaptığı paylaşıma ise “Annem hoş geldin” notunu düştü. Muhammet Aydın ise o paylaşımları alıntılayarak “Babacım hoş geldin” dedi.

  • Hızla yayılan paylaşımların ardından adeta beğeni yağmuruna tutulan ünlü çiftin, kızlarının ismine Tuğçe Lina koyduğu öğrenildi.
  • Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın paylaşımları sık sık güncelleyerek takipçilerine mutluluklarını ve aile birlikteliklerini aktarıyorlar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu