MasterChef’te şefleri hayrete düşürdü! “Elemelerde ilk kaşık alan yarışmacı olacaktın…”

MasterChef Türkiye’de Sezer Dirican’ın Şaşırtan Performansı

MasterChef Türkiye'de Sezer Dirican'ın Şaşırtan Performansı

Son dönemin en popüler yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümüyle izleyicileri kendine hayran bıraktı. Yarışmada ön elemelere katılan Sezer Dirican’ın hazırladığı tabak, jüri üyelerini adeta büyüledi.

MasterChef'te şefleri hayrete düşürdü!

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliği ile devam ediyor ve yarışmacı seçmeleri heyecanla sürüyor. Sezer Dirican, yarışmada verilen 5 dakikalık süre içinde deniz ürünleriyle harika bir tabak hazırladı ve jüri üyelerini şaşırtmayı başardı.

MasterChef'te şefleri hayrete düşürdü!

“İlk Defa Elemelerde Kaşık Gelecekti!”

Tabağın tadına bakan Somer Sivrioğlu, tabakta hiçbir eleştiri bulamayarak kaşığı çıkardı ve bu durumu şu şekilde açıkladı: “Biz kaşığı ‘Bu tabakta eleştirilecek hiçbir şey yok’ dediğimizde atıyoruz. MasterChef tarihinde ilk defa elemelerde kaşık gelecekti. Ama maalesef sen şu an sadece görüntüsüyle yetineceksin. Çünkü pırasan çok diri. Eğer o pırasa da karidesin ve sosun gibi olsaydı, MasterChef’te elemelerde ilk kaşık alan yarışmacı olacaktın. Kocaman bir evet ama gerçekten çok yazık oldu.”

MasterChef'te şefleri hayrete düşürdü!

“Çıtayı Biraz Yüksek Tuttun”

Diğer jüri üyeleri de Sezer Dirican’ın performansını değerlendirerek ona olumlu eleştirilerde bulundu. Danilo Zanna, yarışmacının tabağını daha iyi anlatması gerektiğini ifade etti ve Sezer’e evet oyu verdi. Mehmet Yalçınkaya ise şunları söyledi: “Tabakla ilgili konuşacak bir şey yok. Bu tabakla ilgili konuşulacak tek şey: Helal olsun. Çıtayı biraz yüksek tuttun, inşallah böyle devam edersin.”


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu