Bahar Candan’la kavga edip dilekçe vermişti! Seçil Erzan ile Dilan Polat artık aynı koğuşta

İçindekiler

Seçil Erzan ve Dilan Polat Koğuş Arkadaşı Oldu

Seçil Erzan ve Dilan Polat Koğuş Arkadaşı Oldu

Geçtiğimiz günlerde aynı koğuşta olduğu Bahar Candan’la yaşadığı kavgadan sonra koğuşları ayrılan Seçil Erzan, artık Dilan Polat’la koğuş arkadaşı. İkilinin koğuşta hiç muhatap olmadığı öğrenildi.

Koğuşta Yaşananlar

Koğuşta Yaşananlar

Yüksek kar vaadiyle birçok ismi dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan, piyasanın altında araç alım satım yaparak onlarca kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Bahar Candan ile kavga etmiş ve cezaevi müdürlüğüne dilekçe vererek koğuşunun ayrılmasını talep etmişti. Dilekçe kabul edildi ve Erzan başka koğuşa alındı. Erzan, yeni koğuşunda Dilan Polat ile birlikte.

Bahar Candan'la kavga edip dilekçe vermişti! Seçil Erzan ile Dilan Polat artık aynı koğuşta

İkilinin aynı koğuşta olmasıyla ilgili bilgi veren gazeteci Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Seçil Erzan ile Dilan Polat koğuş arkadaşı oldu. Koğuş arkadaşı Bahar Candan ile yaşadığı tartışmalar nedeniyle bir süredir tek kişilik koğuşta kalan Seçil Erzan ile kız kardeşi Sıla Doğu ve Nilgün Yılmaz’ın tahliyesinden sonra tek kalan Dilan Polat aynı koğuşa alındı. Ama ikili koğuşta birbirleriyle pek konuşmuyorlar. Çünkü Dilan Polat bütün gününü görüş odasında avukatı ile konuşarak geçiriyor. Seçil Erzan ise gününü daha çok yargılandığı dolandırıcılık dosyasındaki evrakları okuyarak geçiriyor. Her iki isim de tek kişilik koğuşta kalmamak için avukatlarının aracılığı verdikleri dilekçe ile aynı koğuşa alındı. Ama dilekçede birbirleri ile kalmak gibi talepleri yoktu. Cezaevi yönetimi o yüzden tek kalan iki tutukluyu kendi inisiyatifleri doğrultusunda aynı koğuşa yerleştirdi” dedi.

Erdinç ayrıca, ikilinin aynı koğuşta kalmayı kabul etmelerinin sebebi olarak her ikisinin de Adnan Oktay örgütünden tutuklu bulunan kadınlarla aynı koğuşa konulacak olması olduğunu belirtti. ‘Kedicik’ lakaplı kadınlarla birlikte kalmak istemeyen ikilinin, birlikte kalmayı kabul ettiği ifade edildi.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu