İlker Ayrık’ın yeni mesleği şaşırttı! “Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum”

İçindekiler

Ünlü Oyuncu İlker Ayrık’ın Çiftlik Hayatı

Ünlü Oyuncu İlker Ayrık'ın Çiftlik Hayatı

Ünlü oyuncu İlker Ayrık, günler sonra ilk kez görüntülendi. Ayrık, tüm vaktini geçtiğimiz yıl Beykoz’da aldığı çiftliğinde geçirdiğini açıkladı. Katıldığı bir etkinlikte kamera karşısına geçen Ayrık, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çiftlik hayatıyla ilgili açıklamalarıyla dikkat çekti.

İlker Ayrık’ın yeni mesleği şaşırttı!

İlker Ayrık’ın Çiftçilik Macerası

İlker Ayrık'ın Çiftçilik Macerası

Geçtiğimiz yıl Beykoz’da 17 dönümlük çiftlik alanı satın alan İlker Ayrık, çiftliğinde sebze ve meyve yetiştirmeye başladı. Ayrık’ın çiftlik hayatı, hayvan dostlarıyla da renklendi. Çiftlikte köpeklerinden tavşanlara, hatta eşeklere kadar birçok hayvan türüne ev sahipliği yapıyor.

İlker Ayrık’ın yeni mesleği şaşırttı!

  • Yeni Mesleği Şaşırttı!
  • “Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. Birçok hayvan aldım. 11 tane köpeğim, kümesim ve tavşanlarım var. Bu arada iki tane de eşek aldım. Çiftlik hayatı çok güzelmiş”
  • Çiftçilik ve Aşçılık Yapıyor!
  • “Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum, restorancılık yapıyorum, rap dinliyorum. Ticarete dönüşmesi için kazanıyor olmamız gerekiyor şu anda hobi amaçlı”

İlker Ayrık’ın oyunculuktan sonra çiftçilikle uğraşması hayranlarını şaşırttı. Ünlü oyuncunun doğaya olan sevgisi ve çiftlik hayatındaki mutluluğu ise dikkat çekiyor.

İlker Ayrık’ın yeni mesleği şaşırttı!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu