Mamayla beslenen Ahu Tuğba’dan güzel haber! Son sağlık durumu nasıl?

İçindekiler

Ahu Tuğba’nın Sağlık Durumu ve Son Gelişmeler

Ahu Tuğba'nın Sağlık Durumu ve Son Gelişmeler

Oyuncu Ahu Tuğba, 68 yaşında ve üç hafta önce Amerika’da geçirdiği trafik kazasında ölümden dönmüş. Bu olay sevenlerini ve magazin dünyasını endişelendirirken, ünlü sanatçının hastalığı ortaya çıktı.

Ahu Tuğba’nın Sağlık Durumu

Ahu Tuğba'nın Sağlık Durumu

Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından Ahu Tuğba, Amerika’ya yerleşmiş ve uzun yıllardır Türkiye’ye dönmemişti. Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla boğuşan Tuğba, geçtiğimiz günlerde tekrar hastaneye kaldırıldı.

Ahu Tuğba, trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılmış ve kızı Anjelik tarafından yapılan açıklamada sevenlerinden dua istenmişti. Son olarak Tuğba’nın KOAH hastası olduğu ortaya çıktı.

Ahu Tuğba’nın Durumu

Ahu Tuğba'nın Durumu

Olcay Ünal Sert’e konuşan Ahu Tuğba, yemek yiyemediğini ve mamayla beslendiğini belirterek, sağlık durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır.”

Onur Akay’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Tuğba uzun süredir KOAH hastalığıyla mücadele ediyor. Anjelik Calvin, annesinin rahatsızlığı hakkında, “Vücudundaki oksijen seviyesi düşmüştü. Ambulans yetişmeseydi her şey daha da kötü olabilirdi. Kalp damarları açıldı. Annem, burnundan rahat nefes alamıyor, burnunda kemik ve nodüller var” dedi.

Son Durum

Son Durum

Geçtiğimiz hafta Miami’deki evinde rahatsızlanan Ahu Tuğba tekrar hastaneye kaldırılmıştı. Ancak son olarak taburcu olduğu ve evinde istirahate çekildiği öğrenildi.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu