Digiturk Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

İçindekiler

Digiturk Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası:

0212 473 73 73

Dijital platformlardan biri olan Digiturk, Türkiye’de Süper Lig maçlarının yayın haklarına sahip olan öncü bir kuruluştur. Mehmet Emin Karamehmet tarafından 1999 yılında kurulan Digiturk, şu anda Çukurova Holding bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Digiturk Paketleri

Digiturk’te birçok farklı paket bulunmaktadır. Film, dizi, çocuk kanalları, spor ve belgesel kategorilerinde binlerce kanal arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Aile, film, Avrupa, spor gibi çeşitli paket seçenekleri mevcuttur.

Digiturk Paket Fiyatları

Paket seçimi yapmadan önce fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Digiturk iletişim numarası aracılığıyla müşteri temsilcisinden fiyat bilgisi alabilir veya resmi websitesinden güncel tarifelere ulaşabilirsiniz.

Digiturk Online Fatura Ödeme

Digiturk aboneliğiniz varsa fatura ödemelerinizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Resmi internet sitesindeki “Online İşlemler” bölümünden fatura ödeme ve diğer işlemleri kolayca yapabilirsiniz.

Digiturk Bayisi Olma

Digiturk bayisi olmak istiyorsanız, kurumsal taleplerinizi kurumsaltalep@digiturk.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz. Bayilik başvurusu yapmak için adınız, soyadınız, telefon numaranız, il ve ilçe bilgilerinizi belirtmelisiniz.

Digiturk Çağrı Merkezi Telefon Numarası: 0212 473 73 73

Digiturk İletişim Bilgileri

E-posta Adresi: destek@digiturk.com.tr

  • Facebook: DİGİTURK
  • Twitter: DİGİTURK
  • Instagram: DİGİTURK

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu