Horoz Lojistik Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

İçindekiler

Horoz Lojistik Hakkında

Horoz Lojistik, Türkiye’de köklü bir geçmişe sahip olan ve büyük bir taşımacılık operasyonu yürüten bir şirkettir. Bugün pek çok farklı büyük markayla çalışarak müşterilerine en iyi entegre lojistik hizmetleri sunmaktadır. Özel çözümler üreterek müşterilerinin kargo ve lojistik süreçlerini kolaylaştıran Horoz Lojistik, yurt içinde en çok tercih edilen firmalardan biridir.

Horoz Lojistik’in sahibi Nurettin Horoz’dur. Ülkemizin ilk milli lojistik markası olarak uzun yıllardır hizmet veren şirket, 5 farklı kıtada 107’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. 600’den fazla noktada entegre lojistik çözümleri sunan Horoz Lojistik, sektörde öncü markalardan biridir.

Horoz Lojistik Kargo Teslimat Süresi

Birçok markanın tercih ettiği Horoz Lojistik ile kargonuzun teslimat süresi genellikle ortalama 15 iş günüdür. Bu süre, özel kampanya dönemlerinde uzayabilir ancak genel olarak kargolar 15 iş günü içinde ulaştırılmaktadır. Horoz Lojistik, desi değeri 50 ve üzeri olan ürünlerle çalışmaktadır.

Horoz Lojistik İletişim Numarası: 08502023350

Horoz Lojistik Kargo Dağıtımı

Horoz Lojistik kargo dağıtım merkezi hafta içi her gün 18.00’a kadar hizmet vermektedir. Cumartesi günleri de çalışan şirket, sadece Pazar günleri kapalıdır. Haftanın 6 günü kargo dağıtımı yapılmaktadır.

Horoz Lojistik Faaliyet Alanları

Horoz Lojistik, yurt içi taşımacılık, depolama, dağıtım, uluslararası karayolu ve demiryolu taşımacılığı gibi geniş bir alanda hizmet vermektedir. Entegre lojistik çözümleriyle müşterilerine kapsamlı destek sağlamaktadır.

Horoz Lojistik Kargo Sorgulama

Eğer bir kargo bekliyorsanız ve kargonuzun durumunu öğrenmek istiyorsanız, Horoz Lojistik müşteri hizmetleri numarasını arayabilir ya da gönderilen takip kodunu kullanarak online olarak kargonuzun nerede olduğunu sorgulayabilirsiniz.

Horoz Lojistik İletişim Bilgileri

  • E-posta Adresi: horozlojistikkargo@hs03.kep.tr
  • Sosyal Medya Hesapları:
    • Facebook: HOROZ LOJİSTİK
    • Twitter: HOROZ LOJİSTİK
    • Instagram: HOROZ LOJİSTİK

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu