Milli Eğitim Bakanlığı Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası

İçindekiler

MEB Çağrı Merkezi İletişim Numarası:

MEB Çağrı Merkezi: 444 0 632

MEB Hakkında

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı olarak faaliyet gösteren ve ülkenin eğitim hizmetlerinden sorumlu olan bir bakanlıktır. 1920 yılında kurulan bakanlık, önceki adıyla Maarif Nezareti olarak bilinir. MEB, okul öncesi, ilk öğretim ve orta öğretim çağındaki öğrencilere yönelik eğitim hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, eğitim sisteminin geliştirilmesi, erişilebilirliğin arttırılması ve kaliteli hizmetlerin sağlanması da MEB’in görevleri arasındadır.

MEB İletişim Bilgisi

MEB ile iletişime geçmek istediğinizde 444 0 632 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bu numara, Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi’ne direkt olarak bağlanmanızı sağlar.

MEBIM 147 Hakkında

MEBİM 147, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kaldırılmıştır. Ancak MEB’in çağrı merkezi olan 444 0 632 numarasını arayarak destek alabilirsiniz.

Okullarla İlgili Şikayetler

MEB İletişim Merkezi aracılığıyla okullarla ilgili görüş, öneri ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Ayrıca, okulla ilgili şikayetlerinizi BİMER uygulaması üzerinden de iletebilirsiniz.

MEB’e Şikayet Nasıl Yapılır?

MEB’e şikayetlerinizi 444 0 632 numaralı telefonu arayarak ya da danışma hattını kullanarak iletebilirsiniz.

MEB’e Bağlı Tüm Sınavlar

MEB’in düzenlediği tüm sınavlar hakkında bilgi almak için meb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, MEB’in sosyal medya hesaplarından güncel duyuruları takip edebilirsiniz.

  • Facebook: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
  • Twitter: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
  • Instagram: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu