ATASUN Optik müşteri hizmetleri │ çağrı merkezi │ iletişim numarası

İçindekiler

Atasun Optik Hakkında Bilgiler

Atasun Optik, 2007 yılından beri Türkiye’de hizmet veren GrandVision markasının bir parçasıdır. GrandVision, dünya genelinde 44 ülkede faaliyet göstermektedir. Atasun Optik, 60 farklı şehirde 284 mağazasıyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir. Ayrıca online alışveriş imkanı sunan Atasun Optik, mobil uygulama üzerinden de müşterilerine ulaşmaktadır. Müşteri hizmetleri için Atasun Optik iletişim numarası üzerinden destek alabilirsiniz.

Atasun Optik İndirimleri

Atasun Optik, her sezon müşterilerine özel indirimler sunmaktadır. Yeni üyelere özel olarak verilen 30 TL indirim kodu ile alışverişlerde indirimden faydalanabilirsiniz.

Online Sipariş İptali

Atasun Optik’ten verdiğiniz online siparişi iptal etmek isterseniz, kargodan önce veya sonra iade talebi oluşturarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek her türlü sorununuzda destek alabilirsiniz.

Atasun Mobil Uygulamaları

Atasun Optik mobil uygulamasını Google Play ve App Store üzerinden indirebilirsiniz. Uygulamayı kullanarak kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

Atasun Optik Gözlük Kategorileri

Atasun Optik’te Ray-Ban, Inesta, Osse, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Mustang gibi markalara ait gözlüklerin yanı sıra kendi markasına ait ürünleri de bulabilirsiniz. Kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Atasun Optik, güneş gözlükleri, mavi ışık korumalı gözlükler ve yüz şekline uygun seçeneklerle hizmet vermektedir. Ayrıca sosyal medya hesaplarından güncel kampanya ve indirimleri takip edebilirsiniz.

  • ATASUN Facebook
  • ATASUN Twitter
  • ATASUN İnstagram

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu