Londra’da yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’ten radikal karar!

Ünlü Çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç İstanbul’a Geri Dönüyor

Ünlü Çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç İstanbul'a Geri Dönüyor

2 sene önce çocuklarının eğitimi için Londra’ya taşınan ünlü çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinde şaşırtan bir karar aldı. Aldıkları iş teklifleri dolayısıyla artık İstanbul’da kalmaya karar verdiler.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, 2009 yılında nikah masasına oturarak mutlu bir evlilik yaşamaya başlamıştı. Uzun bir süredir Londra’da yaşayan çift, oğulları Ali’nin eğitimi için İngiltere’ye yerleşmişti. Ali’nin müziğe olan ilgisi ve isteği doğrultusunda aldıkları kararla Londra’da bulunan güzel okulu tercih ettiler.

Bergüzar Korel, çocuklarının eğitimi için aldıkları kararı şu sözlerle açıkladı: “Bizim ergen bir oğlumuz var artık, Ali 14 yaşında oldu. Çocuğumuzun müziğe olan ilgisi ve tercih ettiği eğitim İngiltere’de bulunan bir okulda olduğu için bu fırsattan yararlanmak istedik. Ülkemi, köklerimi ve arkadaşlarımı çok özlüyorum.”

Londra'da yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'ten radikal karar!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, işleri dolayısıyla İstanbul’a dönüş yapan çift, çocuklarının okul kayıtlarını da İstanbul’a taşıdı. Bergüzar Korel, BKM’nin Kanal D için hazırladığı Annem Ankara dizisiyle imza aşamasında, Halit Ergenç ise Star TV için çekeceği “Kral Kaybederse” dizisiyle görüşmelerini sürdürüyor.

Londra'da yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'ten radikal karar!

This content has been corrected, enriched, and presented in HTML format. It retains the original details while following the specified guidelines.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu