Arka Sokaklar’ın yıldızı Şevket Çoruh’tan çok konuşulacak açıklama: Döndüm çünkü para lazım!

İçindekiler

Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar’a Dönüşü

Uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde “Komiser Mesut” karakteriyle büyük beğeni toplayan Şevket Çoruh, diziden ani bir ayrılık yapmıştı. Ancak yeni sezonda bomba gibi bir dönüş yapan ünlü oyuncu, ayrılık nedenini ilk kez açıkladı.

Arka Sokaklar’dan Ayrılış Kararı

Arka Sokaklar'dan Ayrılış Kararı

17 sezon boyunca Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan fenomen dizi ‘Arka Sokaklar’da “Mesut” karakteriyle hatırlanan Şevket Çoruh, geçtiğimiz yıl diziden ani bir ayrılık kararı almış ve hayranlarını üzmüştü. Dizide Mesut karakterini öldürmek yerine komada bırakan yapım ekibi, Çoruh’un geri dönebilme ihtimaline kapıyı aralamıştı. Ancak Çoruh, yaptığı açıklamalarla ayrılık kararının kesin olduğunu belirtmişti.

Yeni Sezonda Geri Dönüş

Şevket Çoruh’un 19. sezon için bomba bir dönüş hazırlayan yapım ekibi, tekrar Çoruh’a teklif götürmüş ve ünlü oyuncu, Now’da yayınlanan ‘Korkma Ben Yanındayım’ dizisinin final yapmasının ardından Arka Sokaklar’a geri dönmüştür.

Çoruh’un Dönüş Nedeni

Arka Sokaklar’a geri dönen Şevket Çoruh, dikkat çeken kararının sebebini ilk kez açıkladı. Katıldığı bir Youtube programında “Arka Sokaklar’a tekrar geri döndüm çünkü para lazım” diyen Çoruh, “18 sene boyunca oynadım bir daha dönmemeye kararlıydım. Ama gerçeklerin ne olduğunu görünce… Bir de Mesut komiser çok severek oynadığım bir karakter, benim o yüzden geri döndüm. O yüzden çok şikâyetçi değilim açıkçası” ifadelerini kullanmıştır.

Önceki Açıklamaları

Önceki Açıklamaları

Önceden yaptığı açıklamalarda Şevket Çoruh, ayrılık sebebini şu şekilde belirtmişti: “Birincisi çok yoruldum. İkincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek. 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için.”

Ozan: “Şevket Çoruh Bir Daha Geri Dönmez”

Arka Sokaklar’da Mesut karakterini oynayan ve diziden ayrılan Şevket Çoruh’un gidişini değerlendiren Özgür Ozan, şu ifadeleri kullanmıştı: “Şevket Çoruh’un gidişi tabi ki müthiş bir kan kaybı oldu. Ne bileyim, bir defa benim tadım kaçtı. Gitmeseydi, olmasaydı sonumuz böyle. İlk anlaşmayı ben yapmıştım. Benden sonra görüştüğü / anlaşmasını yapamadığı için ben (dizide) kaldım. Zannetmesinler ki… Kimse kimseyi yarı yolda bırakmış değil. Kardeşliğimiz, arkadaşlığımız her zaman bakidir. Dizi o… Biz dışarıda zaten her zaman görüşüyoruz. Şevket Çoruh’un bir daha diziye dönme ihtimali yok. Şevket Çoruh bir yerden ayrıldıysa bir daha asla geri dönmez. Dizide çok özlüyorum”

İlgili Video

İlgili Video

29 yaşında vefat eden Barış Akarsu’nun son videosu ortaya çıktı! O görüntüler viral oldu


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu