Yusuf Güney’den şaşırtan açıklama! “Öldükten sonra başka bir bedenle…”

Yusuf Güney’den Şaşırtan Açıklamalar: DNA’ların Klonlama Tekniğiyle Saklanması

Yusuf Güney'den Şaşırtan Açıklamalar: DNA'ların Klonlama Tekniğiyle Saklanması

Popüler şarkıcı Yusuf Güney, son dönemde yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Son olarak DNA’ların saklanması ve klonlama teknolojisi hakkında ilginç bilgiler verdi. Güney, geçtiğimiz akşam Buket Aydın’ın “Raft” adlı Youtube kanalında yaptığı konuşmada, Biden ve Putin örneklerine yer vererek dikkatleri üzerine çekti.

Yusuf Güney'den şaşırtan açıklama!

Güney’nin Açıklamalarından Başlıklar:

  • DNA Saklanması: Yusuf Güney, DNA’ların ölümden sonra bir tüp içinde saklanarak, bir yıl sonra aynı beden ya da farklı bir bedenle geri getirilebileceğini belirtti.
  • Klonlama Tekniği: Klonlama teknolojisinin varlığına işaret eden Güney, bu sayede insanların tekrar dünyaya gelmesinin mümkün olduğunu ifade etti.
  • Melez İddiaları: Buket Aydın’ın Biden ve Putin’in melez ırktan olduğunu iddia etmesi üzerine, Güney klonlama teknolojisinin insanların genetik özelliklerini kontrol altına alabileceğini savundu.

Ünlü şarkıcının bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Güney’nin spiritüel ve bilimsel konulardaki ilginç görüşleri, merak konusu haline gelmeye devam ediyor.

Öğretmenliği Bırakıp Çiftçiliğe Başlayan İlginç Hikaye!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu