Sagopa Kajmer’in bomba “Ceza” açıklamasına Oğuzhan Uğur’dan şoke eden yanıt: Yok öyle bir şey!

İçindekiler

Sagopa Kajmer’in Ceza Konserine İlişkin Açıklamaları

Sagopa Kajmer'in Ceza Konserine İlişkin Açıklamaları

Rap dünyasının sevilen isimlerinden Sagopa Kajmer, Ceza için düzenlenen “Saygı1” konseri sonrasında gelen sorularla gündeme geldi. Konser sonrası “Sana teklif gelmedi mi?” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çeken Kajmer’in açıklamaları, format sahibi Oğuzhan Uğur tarafından yalanlandı.

Sagopa Kajmer'in bomba

Kajmer’in Konserle İlgili Açıklamaları

Kajmer'in Konserle İlgili Açıklamaları

Konser sonrası bir kullanıcının yöneltilen “Sana da teklif geldi mi?” sorusuna Kajmer, “İlk teklif bana geldi fakat öyle bir gece için daha yolum var benim. Şöyle bir 10 yıl sonra kabul ederim” yanıtını verdi.

Ceza ve Sagopa Kajmer’in barışmasını isteyen hayranların talepleri üzerine Kajmer, “İnat yok. Bana 15 sene yapılanı, söylenenleri asla unutmayacağım. İki üç kişiye yaranmak için onca saygısızlığa gerek yoktu. Şimdi ise dediğine gerek yok. Anlaşılır açık bir durum” şeklinde konuştu.

Oğuzhan Uğur’un Açıklamaları

Oğuzhan Uğur'un Açıklamaları

Sagopa Kajmer’in açıklamaları üzerine konuşan “Saygı” konseptinin sahibi Oğuzhan Uğur, Kajmer’in iddialarını yalanladı. Uğur, “Kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir” şeklinde konuştu.

Uğur ayrıca, Kajmer ile iletişim kurduğunu ve sadece küslüğün bitmesi amacıyla bir video selamı gönderme teklifinde bulunduğunu belirtti. Uğur, “Reddetti, asla ısrar etmedim. Ayrıca SAYGI1, sadece yaş almış ustalar için değil, genç müzisyenler için de hazırlanıyor” dedi.

İlgili Video

İlgili Video

İslam’ın çocuğu Selmanı Farisi! “Farklılıklarımız İslam ümmetine mensubiyetin önüne geçmemeli”

Sagopa Kajmer'in bomba


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu