Rasim Ozan Kütahyalı ve Negehan Alçı gerilimi bitmiyor! Alçı’dan şoke eden iddialar

İçindekiler

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı Olayı

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı Olayı

Köşe yazarı ve televizyon yorumcusu Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’dan şiddet gördüğünü açıkladı ve hukuki süreç başlattığını duyurdu. Olay, geçtiğimiz yıl boşandıklarından bu yana devam etmekte ve kamuoyunda geniş yankı uyandırmaktadır.

Nagehan Alçı’nın İtirafları

Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla korkunç gerçekleri kamuoyuyla paylaştı. Uzun yıllardır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını belirten Alçı, evliliği boyunca ve boşandıktan sonra dahi şiddetin devam ettiğini dile getirdi. Alçı, yaşadığı korkunç deneyimleri cesurca paylaşarak diğer kadınlara da seslenmekte ve susmamaları gerektiğini vurgulamaktadır.

Rasim Ozan Kütahyalı’ya Dava Açıldı

Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında hem ceza hem de manevi tazminat davası açmıştır. Dava dilekçesinde, Alçı’nın boşanma kararının ardından dahi Kütahyalı’nın şiddetinden kaçamadığı belirtilmiş ve hakaret içeren mesajlar delil olarak sunulmuştur.

Hakaret İçeren Mesajlar Ortaya Çıktı

  • “loser insan”, “loser yaratık”, “düşük seviyeli başarısız zavallı”, “şımarık, küstah”, “sahte ve sinsi insan”, “yeteneksiz”, “aptal”, “cahil”
  • “köpek oldun”, “köpek gibi hizmetçilik ediyorsun”, “tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden”, “onurlu ol, gururlu ol”
  • “Nagehan sen idiotsun, salaksın”, “ruhen çirkin bir insansın”, “için çürümüş, bunamış, bunak”

Nagehan Alçı’nın Anlatımları

Nagehan Alçı'nın Anlatımları

Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’dan gördüğü şiddetin yanı sıra psikolojik şiddete de maruz kaldığını belirtti. Alçı, yaşadığı travmatik olayları detaylı bir şekilde anlatarak, toplumda farkındalık yaratmaya çalışmaktadır.

Zorla Kredi Kartı Çıkartıldı

Zorla Kredi Kartı Çıkartıldı

Rasim Ozan Kütahyalı’nın Nagehan Alçı adına zorla yüksek limitli kredi kartları çıkarttığı ve bu durumun Alçı’nın can güvenliğini bile tehlikeye attığı belirtilmektedir. Alçı, bu durumu hukuki süreçle çözmeye çalışmaktadır.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu