Masterchef’in sevilen yarışmacılarından Barbaros’tan müjde! Sunuculuk yapacak

Barbaros Yoloğlu’dan Müjdeli Haber!

Barbaros Yoloğlu'dan Müjdeli Haber!

2020-2021 sezonunda Masterchef’e damga vuran Barbaros Yoloğlu, yeni bir projeye imza atıyor. Yarışmada yaptığı lezzetli yemekler ve sempatik tavırlarıyla izleyicilerin sevgisini kazanan Yoloğlu, yakın zamanda ekranlarda olacak.

Masterchef Türkiye’nin sevilen yarışmacılarından biri olan Barbaros Yoloğlu, 2020-2021 sezonunda finale kadar yükselerek büyük bir başarı elde etmişti. Aynı dönemde birinci olan Serhat Doğramacı ile yakın dost olan Yoloğlu, yarışmadan sonra Bodrum’da kendi işini kurarak başarılı bir kariyer yolunda ilerledi.

Özel hayatında da mutlu bir birliktelik sürdüren Barbaros Yoloğlu, 2023 yılında Şule İdil Aydın ile Samsun’da dünya evine girdi. Geçtiğimiz yıl Masterchef Türkiye’nin All Star sezonuna katılan Yoloğlu, şimdi ise yeni bir yemek programı ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Masterchef'in sevilen yarışmacılarından Barbaros'tan müjde! Sunuculuk yapacak

Rekabetin Bol Olduğu Yeni Bir Yemek Programı Geliyor!

Masterchef'in sevilen yarışmacılarından Barbaros'tan müjde! Sunuculuk yapacak

Barbaros Yoloğlu, Instagram hesabından yaptığı duyuru ile yeni yemek yarışması programı sunmaya hazırlandığını hayranlarına duyurdu. Programın adı “Lezzet Kapışması” olarak belirlendi ancak detaylar henüz açıklanmadı.

İlgilinizi Çekebilecek Video:

  • MasterChef Yarışmacısı Barbaros Yoloğlu, Mutluluk Dolu Anlarını Takipçileriyle Paylaştı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu