2 beden incelme garantili karışım! 1 bardağı yağları cayır cayır yakıyor

İçindekiler

Yaz Mevsimine Özel Sumaklı Yoğurt Kürü

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte form tutma çabaları artıyor. İşte, sıkı bir diyet yapmadan kilo vermenize yardımcı olacak, sosyal medyada da popüler olan sumak ve yoğurt karışımı tarifiyle tanışın!

Kilo verme sürecinde önemli bir rol oynayan probiyotik özelliklere sahip yoğurt, kabızlığı önlemede de etkili bir besindir. Sumak ile bir araya geldiğinde ise zayıflamaya yardımcı olabilir. Diyetisyenlerin önerdiği bu karışım, tatil öncesi forma girmenize destek olabilir.

2 Beden İncelme Garantili Tarif

2 Beden İncelme Garantili Tarif

Malzemeler:

  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 sade maden suyu
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • Yarım limonun suyu

Yapılışı: Malzemeleri bir bardakta karıştırın ve tüketmeye hazır hale getirin. Bu karışımı akşam yemeğinden yarım saat önce veya akşam yemeği yerine tercih edebilirsiniz.

Sumaklı Yoğurt Kürü Ne Zaman Tüketilmeli?

Sumaklı Yoğurt Kürü Ne Zaman Tüketilmeli?

Beslenme uzmanları, sumaklı yoğurt karışımını akşam yemeğinden önce tüketmenizi öneriyor. Bu kürü düzenli olarak 2 hafta boyunca her akşam kullanarak kilo verme sürecinizi destekleyebilirsiniz.

Sumaklı Yoğurt Kürü Kilo Verdirir Mi?

Sumaklı yoğurt kürü, düzenli kullanıldığında kilo vermeye yardımcı olabilir. Kabızlık ve şişkinlik sorunlarını da azaltarak vücuttaki ödemleri atmanıza destek olur. 2 hafta boyunca her akşam tüketildiğinde, kısa sürede etkisini görebilirsiniz.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu