Zeytin Ağacı dizisinin galasına katılmamıştı! Murat Boz’un sebebi meğer buymuş

Zeytin Ağacı Dizisi 2. Sezon Gala Olayı

Zeytin Ağacı Dizisi 2. Sezon Gala Olayı

Popüler Zeytin Ağacı dizisi, ilk sezonunun ardından büyük bir beğeni toplamış ve yakın zamanda yayınlanan 2. sezonuyla da izleyicilerden tam not almıştı. Ancak, 2. sezon tanıtımı için düzenlenen gala etkinliğine başrol oyuncusu Murat Boz’un katılmaması, dizi setinde çeşitli spekülasyonlara yol açmıştı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz’un galaya katılmama sebebi hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Boz’un, son zamanlarda oyunculuk kariyerine ağırlık vermesiyle birlikte tanıtım etkinliğine katılmadığı yönünde söylentiler yayılmıştı.

Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon galasında Murat Boz’un yer almamasına ilişkin açıklama ise dizinin diğer başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün’den gelmişti. Büyüküstün, “Murat’ın şu anda konseri var, Serkan’ın da Amerika’da olması gerekiyordu.” ifadeleriyle Boz’un katılamama sebebini açıklamıştı.

Zeytin Ağacı dizisinin galasına katılmamıştı! Murat Boz'un sebebi meğer buymuş

Gala öncesinde Murat Boz’un yapacağı bir konser nedeniyle etkinliğe katılamadığı belirtilirken, daha sonra ortaya çıkan bilgilere göre Boz’un aslında konser yapmadığı, Çeşme’de bir mekanda bulunduğu öne sürülmüştü. Ünlü şarkıcının, dizide yer alan bazı sahnelerinin atılmasına içerlediği ve bu sebeple tanıtım etkinliğine katılmadığı iddia edilmişti.

Zeytin Ağacı dizisinin galasına katılmamıştı! Murat Boz'un sebebi meğer buymuş


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu