Gamze Özçelik’in oğluna vereceği ismi açıkladı! Gamze Özçelik hamile mi?

İçindekiler

Gamze Özçelik’in Hamilelik İddiaları Gündemi Salladı!

Gamze Özçelik'in Hamilelik İddiaları Gündemi Salladı!

Yıllar önce oyunculuk kariyerine son veren ve manevi değerlere önem veren eski oyuncu Gamze Özçelik, Avustralyalı aktör Reshad Strik ile dünyaevine girdikten sonra gündemden düşmüyor. Çiftin hamilelik iddiaları sosyal medyayı salladı. Özçelik’in hamile olduğu ve çocuğuna vereceği ismi açıkladığı söylentileri heyecanla karşılandı.

Gamze Özçelik’in Bebek İsim Tercihi Belli Oldu!

Gamze Özçelik'in Bebek İsim Tercihi Belli Oldu!

Özçelik’in, hamile olduğu söylentileriyle birlikte çocuğuna vereceği ismi açıkladığı iddia edildi. Eğer bir erkek çocukları olursa ona Muhammed, kız çocukları olursa ise Meryem ismini vermeyi planladığı konuşuluyor. Bu tercih, hayranlarını oldukça duygulandırdı.

Gamze Özçelik Hamile mi?

Gamze Özçelik Hamile mi?

Geçtiğimiz ay Reshad Strik ile evlenen Gamze Özçelik’in hamile olduğuna dair dedikodular sosyal medyada hızla yayıldı. Henüz çiftten resmi bir açıklama gelmese de hayranları, hamilelik haberini sevinçle karşıladı.

Gamze Özçelik İkiz Bebek mi Bekliyor?

Sosyal medya platformlarında birçok magazin sayfası, Gamze Özçelik’in ikiz bebekler beklediği iddialarını gündeme taşıdı. Bu haberler doğruysa, çiftin ailelerine katılacak ikiz bebeklerin heyecanı büyük olacak. Ancak henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu