‘Pazardan da giyinirim’ diyen Yasemin Özilhan’dan New York kombini! “Bu nerenin pazarı?”

İçindekiler

Yasemin Özilhan’ın Lüks Kombini Sosyal Medyayı Salladı

Yasemin Özilhan'ın Lüks Kombini Sosyal Medyayı Salladı

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Doktorlar’da ‘Ela’ karakteriyle tanınan Yasemin Özilhan, yaptığı dikkat çekici açıklamalarla sık sık gündeme geliyordu. Verdiği bir röportaj sırasında “Pazardan da giyinirim” şeklinde konuşan Yasemin Özilhan, lüks kombiniyle sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, ünlü iş adamı İzzet Özilhan ile evliliğinin ardından oyunculuk kariyerine ara vermişti. Geçtiğimiz günlerde New York’ta görüntülenen ünlü isim bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine topladı.

'Pazardan da giyinirim' diyen Yasemin Özilhan'dan New York kombini!

Paylaşımı sırasında geçmişte yaptığı açıklamaları es geçen ünlü isim, lüks kıyafetlerinin fiyatıyla sosyal medyada gündem oldu.

'Pazardan da giyinirim' diyen Yasemin Özilhan'dan New York kombini!

Yasemin Özilhan ‘Pazardan da Giyinirim’ Demişti!

Yasemin Özilhan 'Pazardan da Giyinirim' Demişti!

Çoğu zaman şık giyim tarzıyla gündeme gelen Yasemin Özilhan, modaya ilişkin yaptığı açıklamalar ile de sık sık eleştiri topluyordu. Geçtiğimiz dönemlerde verdiği bir röportaj sırasında marka takıntısının olmadığını belirten Yasemin Özilhan, “Pazara gider misiniz?” sorusuna da “Gitmeyeli 10 yıl oldu. Yolumun üzerinde pazar görürsem gider birkaç parça alırım. Davetlerde de giyerim. Öyle ayrımlara karşıyım. Önemli olan taşımasını bilmek.” şeklinde yanıt vermişti.

'Pazardan da giyinirim' diyen Yasemin Özilhan'dan New York kombini!

Yasemin Özilhan’ın Lüks Kombini Detayları

Yasemin Özilhan'ın Lüks Kombini Detayları

  • Elbise: St. Agni markasına ait, fiyatı 12.138,00 TL
  • Çanta: Saint Laurent Solferino markasına ait, fiyatı yaklaşık 87.466,91 TL

Kombini sırasında siyah basic bir elbise ile boy gösteren Yasemin Özilhan, Saint Laurent Solferino markasına ait kahverengi deri çantasını siyah deri ayakkabıları ve siyah güneş gözlükleriyle kombinledi.

Ünlü ismin giydiği elbisenin fiyatının 12.138,00 TL olduğu ve çantanın ise 87.466,91 TL olduğu ortaya çıktı. Bu detaylar sosyal medyada hızla yayılarak dikkatleri üzerine çekti.

'Pazardan da giyinirim' diyen Yasemin Özilhan'dan New York kombini!

İşte, Yasemin Özilhan’ın o New York kombini…


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu