Adil Yıldırım’dan çok konuşulacak Seda Sayan itirafı! “Kurduğumuz bir oyunda kazara evlendiler”

Adil Yıldırım’ın Seda Sayan ve Çağlar Ökten Evliliği Hakkındaki İtirafları

Adil Yıldırım'ın Seda Sayan ve Çağlar Ökten Evliliği Hakkındaki İtirafları

İlişki uzmanı ve yazar kimliği ile tanınan Adil Yıldırım, katıldığı bir YouTube programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve Çağlar Ökten evliliği hakkında bomba itiraflarda bulunan Yıldırım’ın açıklamaları sosyal medyada da büyük ses getirdi.

Gökay Kalaycıoğlu‘nun sunuculuğunu yaptığı, Haberler.com‘un “Haber Bahane” adlı YouTube kanalının konuğu olan mentör ve yazar Adil Yıldırım programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve Çağlar Ökten‘in kendisinin canlı yayın için kurduğu oyunda yakınlaşarak evlendiklerini söyleyen Yıldırım, ünlü çift için “Canlı yayın için şaka olarak yaptığımız flört sahnesi evliliğe gitti” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada da paylaşılan ünlü mentörün Seda Sayan hakkındaki itirafı çok konuşuldu. Sayan ve Ökten çiftinin ilişkilerinin mimarı olduğunu söyleyen Yıldırım olaydan şu şekilde bahsetti: “Seda Sayan beni programına davet etmişti öyle tanıştık. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’i ben evlendirdim. Beni programa çağırdıklarında Seda Sayan’ın çok egolu olduğunu düşündüğüm için korkuyordum ama inanılmaz mütevazi bir kadınla karşılaştım. Program öncesi yapılan çalışmada ‘Bir masa kurarak Seda Hanım’ın karşısına birini oturtalım ve flört sahnesi yapalım’ dediler. Ben de harika olacağı için hemen kabul ettim. Seda Sayan’ın karşısına oturması için bir arkadaş gösterdiler ama o oynayamazdı ben de Çağlar’ın olmasını istedim. Çağlar o programda zaten şarkı söylüyordu. O masaya oturana kadar Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in arasında hiçbir şey yoktu. Kendilerine sordum hiçbir şey yokmuş. Masada oturduklarında aralarında bir elektriklenme oldu. Bunu da herkes canlı yayında gördü.”

Seda Sayan ve Çağlar Ökten “SAYAN VE ÖKTEN’İN CANLI YAYINDA ÇÖPÇATANLIĞINI YAPTIM” Canlı yayında yaptıkları şakanın evliliğe gittiğini söyleyen ünlü ilişki koçu sözlerine “Çağlar tam rolünün adamıydı Seda Hanım’ın Çağlar’a bakışlarından aralarında bir elektrik olduğunu anladık. Onlar da çok şaşırdı çünkü o ana kadar öyle bir şey olmamış. Benim öncesinde içimden bir ses ‘Bunlar evlenir’ demişti zaten. O kadar çok çiftle çalıştıktan sonra o enerjiyi alıyorsun. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in canlı yayında çöpçatanlığını yaptım. Canlı yayın için şaka olarak yaptığımız flört sahnesi evliliğe gitti.” ifadelerini kullanarak devam etti.

Adil Yıldırım'dan çok konuşulacak Seda Sayan itirafı!

Adil Yıldırım “ÇAĞLAR PASİF KARAKTERLİ DEĞİL” Yıldırım sözlerini ise şu şekilde bitirdi: “Çağlar bir şeyleri alttan alabilecek biri değil. Net bir karakteri var. Adam o canlı yayında kendini oynadı zaten. Seda Hanım’ın ilişkide dominant biri olduğunu düşünmüyorum. Seda Sayan çok anaç biri. Adamın bütün problemlerini de çözer, hayatına denge ve düzen getirir. Yapısı bu. Çağlar da pasif karakterli bir adam değil. Baya net ve sözünü söyleyebilecek bir adam.”

Adil Yıldırım'dan çok konuşulacak Seda Sayan itirafı!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten evliliklerinin arkasındaki ilginç hikayeyi Adil Yıldırım’ın açıklamalarıyla öğrenmiş olduk.

Adil Yıldırım'dan çok konuşulacak Seda Sayan itirafı!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu