Tarkan’dan duygusal paylaşım! Minik kızı kocaman oldu

İçindekiler

Duygusal Kutlama: Tarkan’ın Kızı Liya 6 Yaşında!

Duygusal Kutlama: Tarkan'ın Kızı Liya 6 Yaşında!

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Tarkan, 2016 yılında evlendiği Pınar Dilek’ten Liya adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Minik Liya şimdi 6 yaşına girdi. Tarkan, kızının doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Geçtiğimiz aylarda uzun bir aranın ardından “Kuantum 51” adını taşıyan yeni albümünü sevenleriyle buluşturan Tarkan, albümünün beğenilmesi üzerine mutluluk duydu. Şarkıcı, sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile hayranlarına teşekkür etti.

2016 yılında evlenen ve 2 yıl sonra Liya’yı kucaklarına alan Tarkan, kızının büyümesiyle duygusal anlar yaşıyor. Kızının okula başlayacak olması, ünlü şarkıcıyı duygulandırıyor.

Tarkan'dan duygusal paylaşım! Minik kızı kocaman oldu

Tarkan, Instagram hesabından eşi ve kızıyla çekilmiş fotoğrafları paylaşarak, “Kızımın o tatlı çocuk zamanlarının geçmesini, bu kadar çabuk büyümesini istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Tarkan’ın Duygusal Mesajı

Tarkan'ın Duygusal Mesajı

  • 2 gün önce Liya 6 yaşına bastı ve yakında okula başlayacak.
  • Tarkan, paylaşımında, “Kızımın o tatlı çocuk zamanlarının geçmesini, bu kadar çabuk büyümesini istemiyorum ama maalesef yıllar hızla gelip geçiyor” dedi.
  • Şarkıcı duygusal anlar yaşadığını belirterek, “Sevgili Ebeveynler, çocuklarınızla bolca zaman geçirin. Onlarla geçirdiğiniz her anın değerini bilin çünkü o anlar bir daha geri gelmeyecek.” ifadelerine yer verdi.
  • Tarkan, çocuklarla olan zamanın kıymetini vurgulayarak, “Kaçırmayın onların bu en güzel zamanlarını. Ve onlara bolca sarılın, sık sık sevdiğinizi söyleyin.” tavsiyesinde bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu