New Balance Orjinallik Sorgulama – New Balance Orjinallik Barkod Sorgulama

İçindekiler

New Balance Orijinallik ve Barkod Sorgulama

Yeni bir New Balance ürünü satın aldınız ve ürünün orijinalliğinden emin olmak istiyorsunuz. İşte size New Balance ürünlerinin gerçekliğini sorgulama yöntemleri:

New Balance Orijinallik Sorgulama

Her zaman orijinal ürün tercih etmek önemlidir. Yalnızca orijinal ürünler size beklediğiniz kaliteyi sunabilir. New Balance ayakkabılarınızın orijinalliğini kontrol etmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

  • Aldığınız ayakkabının etiketlerini ve kutudaki etiketleri karşılaştırın.
  • SKU kodlarının aynı olmasına dikkat edin.

New Balance Barkod Sorgulama

Son dönemlerde sahte ürünlerin çoğalmasıyla birlikte, New Balance ürünlerinin orijinalliğini sorgulamak önem kazanmıştır. Ürünlerinizin gerçekliğini kontrol etmek için barkod sorgulama yapabilirsiniz. QR kodu okuyucuları veya barkod okuyucuları ile ürünlerinizin orijinalliğini teyit edebilirsiniz.

New Balance Orijinallik Kodu Nerelerde Bulunur?

New Balance mağazalarından veya resmi satış noktalarından alışveriş yaparak orijinal ürün garantisi elde edebilirsiniz. Ayakkabıların iç etiketleri ve kutu üzerindeki etiketler orijinalliğinizi teyit etmenize yardımcı olacaktır. Bu etiketlerin bilgilerini karşılaştırarak ürünün gerçekliğini kontrol edebilirsiniz.

New Balance Orijinal Ürün Nasıl Anlaşılır?

Gerçek New Balance ürünlerini sahte olanlardan ayırt etmek için dikkatli olmalısınız. Orijinal bir ürünü sahtesinden ayırt etmek için etiketlerin aynı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, ayakkabı kutusundaki etiketlerle ayakkabının içindeki etiketleri karşılaştırarak orijinalliğini teyit edebilirsiniz.

New Balance 530 ve 574 Orijinallik Sorgulama

New Balance’ın popüler serilerinden olan 530 ve 574 ayakkabılarınızın orijinalliğini sorgulamak için yukarıdaki adımları uygulayabilirsiniz. SKU kodlarını karşılaştırarak ve QR kodlarını taratarak ayakkabılarınızın gerçekliğini teyit edebilirsiniz.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, New Balance ürünlerinizin orijinalliğini sorgulama konusunda daha bilinçli adımlar atabilirsiniz. Orijinal ürünlerin keyfini çıkarın!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu