Öylesine Derin 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Meryem’den Azra’ya tokat

İçindekiler

Öylesine Derin

Öylesine Derin

Öylesine Derin’de Malik, sinsice planlar yaparken Meryem, onu yönlendirenin Azra olduğunu Norez’den öğrenir. Bunu duyan Meryem, Azra’ya tokat atar. Azra tüm bunları Murtasım’a nasıl açıklayacak?

Mirab, her zaman Meryem’in yanında olduğunu belli eder. Onu teskin eden Mirab, iyi bir akrabalık örneği sergiler. Öte yandan Meryem, Azra’nın çevirdiği oyunu öğrenir ve ona tokat atar. Malik Zübeyr ise Murtasım ve ailesiyle uğraşmaya devam eder. Malik’in yeni planı ne?

Öylesine Derin 17. Bölüm Fragmanı

Nefretle başlayan bir evlilik aşka dönüşebilir mi? Bambaşka hayatların ani bir kararla birleştiği bir hikaye “Öylesine Derin”, hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de…

Nefretle Başlayan Bir Evliliğin Aşka Dönüşen Hikayesi

Nefretle Başlayan Bir Evliliğin Aşka Dönüşen Hikayesi

Kanal 7, Pakistan dizilerine hız kesmeden devam ediyor! Başrollerini Pakistan’ın ünlü oyuncuları Wahaj Ali ve Yumna Zaidi’nin paylaştığı “Tere Bin” dizisi, “Öylesine Derin” adıyla Kanal 7 ekranlarına geliyor. Güçlü ve nüfuzlu bir ailenin çocuğu olan Murtasım ve sıradan bir ailenin biricik prensesi Mirab’ın nefret, ıstırap ve aşk üçgeni arasında kalmış hikayesini anlatan dizi, Pakistan’da çok sevilen Tere Bin dizisinin Öylesine Derin versiyonudur.

Murtasım’ın ailesi, köyde toprağa hükmeden varlıklı bir ailedir. Murtasım, ailesinin geleneklerine saygı duyan ve köylüleri koruyup kollayan sert bir karakterdir. Mirab ise hukuk okuyarak avukat olmak isteyen, özgüveni yüksek ve haksızlığa tahammül etmeyen güçlü bir kişiliğe sahiptir.

Mirab’ın hayatı, Murtasım’la evlenmek istenmesiyle bir anda değişir. Babasının aslında Murtasım’ın amcası Enver olduğunu öğrenen Mirab, büyük bir yıkım yaşar ve Murtasım’dan nefret etmeye başlar. Murtasım da Mirab’ı kibirli ve şımarık biri olarak algılar ve ondan nefret eder.

  • Kendi kararlarına alışmış Mirab, Murtasım’ın dayatmalarına karşı gelir.
  • Mirab ve Murtasım’ın yolları beklenmedik olaylar sonucu kesişir ve evlilikleri kaçınılmaz hale gelir.
  • Evlilikleri ise yanlış anlaşılmalar ve duygusal zorluklarla doludur.
  • Nefretle başlayan ilişkileri, zamanla sevgiye dönüşmeye başlar.

Birbirlerinden nefret eden bu gençler, aşklarını kabul edebilecekler mi?


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu