Sivex Losyon ne işe yarıyor? Sivex Losyon nasıl kullanılır? Sivex Losyon 2024

İçindekiler

Sivex Losyon Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Sivex Losyon Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Sivilce sorunuyla mücadele edenler için uzmanların önerdiği Sivex Losyon’un kullanım kılavuzunu sizlerle paylaşıyoruz. Sivex Losyon gerçekten etkili mi? Fiyatı nedir? Yan etkileri var mı? Merak ettiğiniz birçok sorunun cevabına yazımızda kolayca ulaşabilirsiniz.

Eczanelerde bulabileceğiniz ve birçok kişi tarafından tercih edilen Sivex Losyon, içeriğindeki etken maddeler sayesinde sivilcelerin düşmanı durumundadır. Antibakteriyel etkisiyle bilinen sodyum sülfasetamid, aniden oluşan sivilcelere derinlemesine etki eden bu losyonun temel bileşenidir. Uzman dermatologlar tarafından önerilen Sivex Losyon, kullanıcılar için pratik bir ambalajda sunulmuştur. Bu losyon, yalnızca sivilcelerin tedavisinde kullanılmakla kalmaz, aynı zamanda erkeklerin yüzündeki yoğun kıl kökleri altında oluşan pembe kabarcıklara da etki eder.

Sivex Losyon, her 1 gramında 100 mg sodyum sülfasetamid bulundurarak sivilceleri azaltmada önemli bir rol üstlenir. Kullanıcılar, bu losyonu sivilce olan bölgelere doğrudan uygulayabilirler. Uygulama sırasında dikkat edilmesi gereken nokta, losyonu sadece hedef bölgeye yoğun bir şekilde sürmektir. Etkili bir sivilce losyonu olduğundan, mutlaka bir uzman doktorun tavsiyesiyle kullanılmalıdır.

Sivex Losyon Nasıl Kullanılır?

Kullanımı oldukça basit olsa da, mutlaka bir uzman doktorun reçetesi ile kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız. Sivex Losyon’u kullanmadan önce, sorunlu bölgeyi sabunla iyice temizleyip bir peçete ile nazikçe kurulayın. Ardından, doktorunuzun önerdiği şekilde losyonu uygulayıp, hafif masaj yaparak cildin emmesini sağlayın. Sivilceleriniz azaldığında ya da tamamen yok olduğunda bile bu ürünü kullanmaya devam etmelisiniz. Gün içinde günde 2 defa uygulamanız önerilir. Uygulama sonrası sabahları yüzünüzü su ile yıkayabilirsiniz.

Sivex Losyon Sonrası Yüz Yıkanır Mı?

Sivex Losyon Sonrası Yüz Yıkanır Mı?

Sivex Losyon kullanımı sonrası yüzün yıkanma durumu sıklıkla sorulmaktadır. Doktorunuzun belirlediği gün ve saatlerde kullandığınız bu losyonu sürdükten sonra, yüzünüzü hemen yıkamaktan kaçınmalısınız. Eğer losyonu gece uyguladıysanız, sabah uyandığınızda yüzünüzü suyla yıkayabilirsiniz. Gündüz uygulama yaptıysanız, losyonu 1 saat kadar bekledikten sonra yıkamanız önerilmektedir.

Sivex Losyon Fiyatı Nedir?

Sivex Losyon Fiyatı Nedir?

Sivex Losyon, diğer adıyla Sivex sivilce kremi fiyatı, doktor reçetesi ile alındığında değişiklik gösterebilmektedir. 2024 yılı itibarıyla SIVEX 50 gram losyonun fiyatı 195,43 TL’dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz! Kullandıktan sonra mutlaka deneyimlerinizi bizimle paylaşın!


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu