Akasya Durağı’nın ‘Zeyno’su Sitare Akbaş Amerika’dan döndü!

Sitare Akbaş’tan Dikkat Çeken Açıklamalar

Sitare Akbaş'tan Dikkat Çeken Açıklamalar

Ünlü oyuncu Sitare Akbaş, önceki akşam Rumeli Hisarı’nda bulunan bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıdı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Akbaş, ‘Akasya Durağı’ dizisindeki ‘Zeyno’ karakteriyle tanınmış bir isim. Geçtiğimiz aylarda ticarete atılacağını duyuran Akbaş, Amerika dönüşü ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

Akasya Durağı'nın 'Zeyno'su Sitare Akbaş Amerika'dan döndü!

“PARFÜM MARKASI ÇIKARACAĞIM”

Ticaret hayatına dair düşüncelerini paylaşan oyuncu, “Hiç dinlenmeyi sevmiyorum. Boş durmaktan keyif almıyorum. Yakın zamanda bir kafe açtım ve şimdi de kendi parfüm markamı çıkaracağım. Bu süreçte kendimi çok mutlu hissediyorum. Ticaretle uğraşmayı seviyorum. Kaybettiğimde geri dönmek zorunda kalıyorum, bu yüzden kaybettiğim hiçbir şey yok, denemeye devam ediyorum. Eğer kazanırsam, kutlarız!” şeklinde konuştu.

Akasya Durağı'nın 'Zeyno'su Sitare Akbaş Amerika'dan döndü!

“BİZİM VATANIMIZ BİR BAŞKA”

Sitare Akbaş, Rumeli Hisarı’ndaki İskele Balık’tan çıkışında gazetecilerle sohbet etti. “Menajerimle birlikte yemek yedim. Bir aydır Amerika’daydım. Kız kardeşim oraya taşındı ve eşi yarı Amerikalı yarı Türk. Birkaç gün önce döndüm. Ancak hemen buraya gelmek istedim çünkü ben kesinlikle vatanım diyenlerdenim. Orada da güzel vakit geçirdim ama bizim vatanımız bir başka.” diyerek duygularını dile getirdi.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu