Kıvanç Tatlıtuğ’dan müjdeli haber! Ekranlara dönüyor

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum’da Görüntülendi

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da Görüntülendi

Ülkemizin en sevilen ve tanınan yüzlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’da tatil yaparken objektiflere yakalandı. Oynadığı dizinin final yapmasıyla birlikte eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt ile birlikte keyifli bir tatil geçiren ünlü oyuncudan sevenlerini sevindirecek bir haber geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan müjdeli haber! Ekranlara dönüyor

Göz dolduran performanslarıyla tanınan Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney gibi dizi projeleriyle adından sıkça söz ettirmişti. Son olarak Aile dizisiyle ekranlara dönen Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaşarak izleyicilerden büyük ilgi toplamıştı. Ancak, bu sevilen dizi de yakın zamanda final yaparak izleyicilere veda etti.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Bodrum Yalıkavak‘ta tatile çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, bu süreçte sadece dinlenmeye odaklandığını belirtti. Geçtiğimiz gün spor salonundan çıkarken görüntülenen yakışıklı oyuncu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan müjdeli haber! Ekranlara dönüyor

“Yeni Sezona Sürprizler Olacak”

2016 yılında Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, 2022 yılında oğlu Kurt Tatlıtuğ‘u kucaklarına almıştı. Bodrum’da eşi ve çocuğuyla birlikte tatil yapan 40 yaşındaki oyuncu, spor salonundaki çalışmasının ardından habercilerin sorularına yanıt verdi. Dinlenme döneminin tadını çıkardığını belirten Tatlıtuğ, yeni sezonda projeleriyle ilgili olarak: “Bu aralar sadece dinleniyorum. Yeni sezona sürprizler olacak,” diyerek merak uyandırdı.

Ayrıca, scooter kullanan Kıvanç Tatlıtuğ, röportaj esnasında gazetecilerin kaskını çıkarma isteğini nazikçe kabul etti ve bu sayede daha rahat bir sohbet ortamı sağladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:
Serenay Sarıkaya ile Mert Demir evleniyor mu? Kayınvalideden onay! “Evlenmek isterlerse…”

Kıvanç Tatlıtuğ'dan müjdeli haber! Ekranlara dönüyor


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu