Saç ektiren Arda Kural’dan nostaljik video! O halleri nerden nereye dedirtti

Arda Kural’dan Nostaljik Paylaşım

Arda Kural'dan Nostaljik Paylaşım

Saç ektirip 20 kilo veren, Türk televizyon tarihinin sevilen isimlerinden biri olan Arda Kural, sosyal medya hesabı üzerinden nostaljik bir video paylaştı. Emret Komutanım dizisiyle hafızalara kazınan Kural, geçmişteki anılarını takipçileriyle paylaşarak duygusal bir yolculuğa çıkardı.

Bir dönemin unutulmaz yapımlarından olan Lise Defteri, Emret Komutanım ve Eyvah Kızım Büyüdü dizileriyle tanınan Arda Kural, zor günleri geride bırakarak sağlığına kavuştu. Geçirdiği değişimle birlikte 20 kilo veren Kural, aynı zamanda saç ektirerek imajını da yeniledi. Kendisine “Yerli Leonardo Di Caprio” lakabı takılan Arda Kural, oyunculuk kariyerine dair özel anları içeren bir paylaşım yaptı.

NERDEN NEREYE DEDİRTTİ

Bir dönem Türk televizyonunun gözde isimlerinden biri olan Arda Kural, sağlık sorunları nedeniyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmüştü. Geçmişteki rol aldığı projelerde dergi kapaklarında yer aldığı görüntülerin yer aldığı nostaljik video, sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topladı. Arda Kural’ın bu paylaşımı, onun hayatındaki dönüşümü gözler önüne sererken, izleyenlere “nereden nereye” dedirtti.

İşte o video…


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu