Mardinlilere demediğini bırakmayan ‘Yerli Marilyn Monroe’ya suç duyurusu!

İçindekiler

Mardinli Melek Karahan’dan Tartışmalı Açıklama

Mardin’de yaşayan ve “Yerli Marilyn Monroe” olarak tanınan Melek Karahan, sosyal medya hesabından il ve ilçeleri sayarak nefret ettiğini belirtmesiyle sosyal medyada büyük bir tepki topladı. Bu durum, Mardin Barosu avukatlarından Gurbet Bilbay’ın konuya ilişkin suç duyurusunda bulunmasıyla daha da dikkat çekti. Karahan, dünyaca ünlü yıldız Marilyn Monroe’ya benzerliğiyle bilinen bir isim olarak “Mardinli Monroe” unvanına sahip.

Sosyal Medyada Şok Paylaşım

Sosyal Medyada Şok Paylaşım

Karahan, yeni ameliyat ettirdiği köpeği ile yaşadığı tartışma sonrası bazı kişilere yönelik hakaret içeren bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

  • “Kızıltepe, Urfa, Viranşehir, Ceylanpınar, sizden nefret ediyorum. Bu insanlar benim iş yerimin önünden de geçmesinler. Ben her zaman söylüyorum; hayvan sevmeyen insanları sevmiyorum. Hayvan sevmeyen doğayı sevemez, çok bencil olur. Çok tehlikeli insanlardır. O yüzden o insanlardan uzak durun. Eğer bir hayvana, kadına şiddet uyguluyorsa çok tehlikelidir. Zaten paylaşımlar yapılıyor, karalama kampanyaları yapılıyor. Hiç umurunda değilsiniz tamam mı? Kızıltepe, Viranşehir, Ceylanpınar, Urfa; istemiyorum, gelmeyin. Benim iş yerime gelmeyin, fotoğraf çekmek için. Bana bir faydanız yok.”

Avukat Gurbet Bilbay’dan Suç Duyurusu

Avukat Gurbet Bilbay'dan Suç Duyurusu

Bu dikkat çeken paylaşımın ardından Mardin Barosu avukatlarından Gurbet Bilbay, Karahan hakkında ‘hakaret’ ve ‘bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığını rencide etme’ suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Bilbay, Mardin halkı adına bu adımı attığını belirterek:

  • “Halkımızdan da destek bekliyoruz. Zaten bununla ilgili bir imza kampanyası da başlattık. Kendisinin Mardin halkını sevmediğini biliyoruz. Her defasında bize sövmeleri, hakaretleri hiçbir şekilde bitmiyor ve bununla alakalı gerekenin yapılmasını istiyoruz.”

Karahan’dan Özür Açıklaması

Karahan'dan Özür Açıklaması

Melek Karahan, Kızıltepeli kişilerle yaşadığı tartışma sonrası sosyal medya paylaşımında il ve ilçe isimleri sayarak genelleme yaptığı için üzgün olduğunu açıkladı. Bu yerleşim yerlerindeki hayvanseverlerden özür dileyerek, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.

İlgili Video

İlgili Video

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO: Kenan Doğulu’nun dev valizi olay oldu! Beren Saat gülme krizine girdi.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu