Yılan hikayesine dönen Miraval Şatosu davasında Brad Pitt Angelina Jolie’ye rest çekti!

İçindekiler

Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin Yılan Hikayesine Dönen Boşanma Süreci

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin Yılan Hikayesine Dönen Boşanma Süreci

Dünyaca ünlü Hollywood çiftlerinden Brad Pitt ve Angelina Jolie, uzun ve zorlu bir boşanma sürecinin ardından, Miraval Şatosu nedeniyle birbirlerine düşman hale gelmişlerdi. Jolie, Pitt’i Miraval Şatosu’ndaki şaraphanenin kontrolünü ele geçirmeye çalışmakla; Pitt ise Jolie’yi kincilikle suçluyordu. Yılan hikayesine dönen bu davada, Jolie’nin “Bu kavga bitsin” çağrısına Pitt’ten sert bir yanıt geldi.

Pitt ve Jolie, 2019 yılında yaşadıkları olaylı boşanmanın ardından 6 çocuklarının velayeti için sancılı bir hukuk mücadelesine girmişti. Ayrılıklarının üzerinden yıllar geçse de, birbirlerine karşı olan öfkeleri dinmemişti. Çift, son dönemlerde sürekli olarak 2008 yılında satın aldıkları Miraval Şatosu ile gündeme geliyordu.

Miraval Şatosu Yüzünden Karşı Karşıya Geldiler

Miraval Şatosu Yüzünden Karşı Karşıya Geldiler

Dünyanın en prestijli şarap üreticilerinin rehberliğinde Miraval Şatosu’nu yöneten Brad Pitt ve eski eşi Angelina Jolie, boşanmalarının ardından hisselerini yarı yarıya bölüşmüşlerdi. Ancak Jolie, 2014 yılında nikah törenlerini gerçekleştirdikleri Fransa’nın güneyindeki Miraval Şatosu’ndaki hisselerini Rus iş insanına devrettiğinde Pitt, bu durumu kabul edilemez bulmuş ve mahkemeye başvurmuştu. Pitt, eski eşinin kendisine zarar vermek istediğini iddia etmişti.

Angelina Jolie’nin Yeni Dava Açması

Angelina Jolie'nin Yeni Dava Açması

Çift arasındaki gerilim giderek artarken, Angelina Jolie, 250 milyon dolarlık yeni bir dava açmıştı. Pitt ise Jolie’nin kendisine “zarar vermek” amacıyla hisselerini “bir yabancıya” sattığını öne sürerek karşı dava açmıştı. 2021 yılından beri mahkeme salonlarından çıkmayan bu çiftin, birbirlerine yönelik suçlamaları dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı.

Arabulucu ile Çözüm Arayışı

Arabulucu ile Çözüm Arayışı

Son gelişmeler ışığında, Jolie’nin avukatları, Pitt’ten ikilinin 2016’daki skandal uçak olayıyla ilgili üçüncü taraf iletişimlerini yayınlamasını talep etti. Ancak Pitt, bu talebi reddetti ve kendisini korumak için gizlilik sözleşmesi talep ettiği iddia edildi. Tüm bu olayların ardından, eski eşiyle arasındaki krizi sonlandırmak isteyen Jolie’nin avukatları, “Angelina, Bay Pitt’in bu kavgayı sonlandırmasını ve ailesinin iyileşmesi için temiz bir sayfanın açılmasını istiyor” şeklinde bir açıklama yaptı.

Pitt’ten Sert Bir Yanıt

Pitt'ten Sert Bir Yanıt

Ancak Jolie’nin bu isteğine Pitt’ten olumsuz bir yanıt geldi. Pitt, eski eşinin kendisini ‘kurban’ olarak gösterdiğini savunarak, bu davadan vazgeçmeyeceğini bildirdi. Pitt’e yakın kaynaklar, ünlü aktörün bu davadan vazgeçmeyeceğini ifade ederken, “Brad bu davadan vazgeçmeyecek, neden bıraksın ki? Bu, çocuklarına ait olacak mülkün satışıyla ilgili bir iş anlaşmazlığı. Angelina, sanki kendisi barış yanlısı biriymiş gibi ondan kavgaya son vermesini istiyor. Bu kendini kurban olarak göstermekten başka bir şey değil” şeklinde ifadelerde bulundular.

Mahkeme Süreci ve İddialar

Mahkeme Süreci ve İddialar

Mahkeme, Jolie’nin “anlamsız, kötü niyetli ve sorunlu bir düzenin parçası” olarak nitelendirdiği iddiaları reddetti. Bu durumda Jolie, eski eşi Pitt’in iznini almadan hissesini sattığı iddiasına karşı verdiği yasal mücadeleyi kaybetmiş oldu.

Yeni Gelişmeler ve Konuşmalar

Yeni Gelişmeler ve Konuşmalar

Daily Mail’in haberine göre, Jolie ile Rus iş insanı Yuri Shefler arasındaki konuşmalar, Brad Pitt tarafından ifşa edildi. Bu konuşmalarda 56 yaşındaki Shefler, ünlü yıldızı İskoçya’daki şatosuna davet etti ve ikilinin samimi bir arkadaşlık geliştirdiği iddia edildi. Jolie’nin bu daveti kabul edip etmediği ise henüz bilinmiyor.

Çiftin Arasındaki Gerilim

Çiftin Arasındaki Gerilim

Page Six’in haberine göre, Angelina Jolie, Pitt ve ekibinin Fransız şaraphanesini ele geçirmek için birtakım planlar yaptığını düşünüyor. Dava nedeni olarak Pitt’in boşanma ve velayet davasından ötürü Jolie’den öç almak istediği ve onun şaraphane yatırımından hiç kazanç elde etmesini istemediği ifade ediliyor. Pitt’in, Jolie’ye ‘sus payı’ verdiği ve evliliklerinin sona ermesine neden olan koşullar hakkında sessiz kalmasını istediği de iddialar arasında.

Dava Belgelerinde Yer Alan İfadeler

Dava Belgelerinde Yer Alan İfadeler

Dava belgelerinde Jolie, eski eşinin kendisine yönelik ithamlarını “Boş, kötü niyetli ve problemli bir düzenin parçası” olarak değerlendirdi. Belgelerde, “Pitt’in, kendisi ve Jolie arasında gizli, yazılı olmayan ve satışa izin verdiğini gösteren bir anlaşma olduğuna dair sunduğu iddialar, yazılı kayıtlar ve yasal belgelerle uyuşmamaktadır” ifadeleri yer aldı. Jolie, eski eşine yazdığı bir e-postada, “Burası evlendiğimiz, ikiz çocuklarımızı getirdiğimiz yer. Burası bir gün yaşlanacağımı düşündüğüm yerdi. Şimdi bunları ağlamadan yazmakta bile zorlanıyorum. Burada yaşadığımız anıları hep hatırlayacağım” şeklinde duygularını ifade etti.

Pitt’in Tepkisi ve İddialar

Pitt'in Tepkisi ve İddialar

Pitt’in avukatlarına göre ünlü aktör, eşinin yüzde 50 hissesini “gizlice” sattığını ve yeni iş ortakları olduğunu 2021’de yapılan bir basın açıklamasıyla öğrendi. Los Angeles Yüksek Mahkemesi’nde açılan davada, “Duruşmada da gösterileceği üzere, Jolie’nin eylemleri hukuka aykırıdır, Pitt’e ciddi ve kasıtlı olarak zarar vermiş ve kendisini haksız yere zenginleştirmiştir” ifadelerine yer verildi.

Yılan hikayesine dönen Miraval Şatosu davasında Brad Pitt Angelina Jolie'ye rest çekti!

Sonuç Olarak

Sonuç Olarak

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki bu karmaşık hukuksal süreç, çiftin geçmişteki ilişkilerinin nasıl bir çatışmaya dönüşebileceğinin bir örneği. Her iki taraf da birbirlerine karşı derin bir öfke taşırken, Miraval Şatosu üzerindeki mülkiyet anlaşmazlığı, bu çatışmanın merkezinde yer alıyor. İkili arasındaki bu kriz büyümeye devam ederken, Pitt, Jolie’yi adeta bir düşman olarak görmeye başladı. Page Six’in özel kaynaklarına göre; Brad Pitt, Yuri Shefler’i Miraval’dan göndermek ve hatta kovmak istiyor. Kaynaklar, aktörün eski eşinin hisselerini satmasını ‘kinci’ bir hareket olarak gördüğünü belirtiyor. Jolie’nin bu hamlesinin, eski eşini kızdırmak ve üzmek amacıyla yapıldığı iddia ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO: Rapçi Emirhan Çakal kaza yaptı! Zincirleme kaza sonrası yaşananlar şaşırttı.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu