Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz’e son en acı veda! Gözyaşlarına sel oldu

Ünlü Sanatçı Safiye Soyman’ın Acı Kaybı

Ünlü Sanatçı Safiye Soyman'ın Acı Kaybı

Türk sanat dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Safiye Soyman, büyük bir acı ile sarsıldı. Oğlu Harun Akaröz, 47 yaşında, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayata veda etti. Evlat acısıyla derin bir üzüntü yaşayan Soyman, oğlunun cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

Uzun Süren Mücadele

Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz'e son en acı veda! Gözyaşlarına sel oldu

Harun Akaröz, 24 yıl boyunca MS (Multiple Skleroz) hastalığı ile savaşmıştı. Gece saatlerinde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan Akaröz, solunum yetmezliği nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu acı kaybın ardından Safiye Soyman, gözyaşları içinde, “Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi. 6 ay Bodrum’da, 6 ay burada yaşatıyordum. O melek oldu, melek oldu benim oğlum” ifadelerini kullandı.

Cenaze Töreni Duygusal Anlara Sahne Oldu

Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz'e son en acı veda! Gözyaşlarına sel oldu

Cenaze töreni bugün gerçekleşti ve Soyman, bu zor anlarda ayakta durmakta güçlük çekti. Eşi Faik Öztürk, ona destek olarak yanında yer aldı. Safiye Soyman, oğluna veda ederken gözyaşlarına boğuldu ve duygusal anlar yaşandı.

Ünlü İsimler Destek Olmak İçin Oradaydı

Cenaze törenine katılan ünlüler arasında Ebru Akel, Gülben Ergen ve Seren Serengil gibi isimler, Safiye Soyman’ı bu zor zamanında yalnız bırakmadılar. Duygusal anların yaşandığı törende, sanat camiasından birçok kişi Soyman’a destek olmak amacıyla bir araya geldi.

Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz'e son en acı veda! Gözyaşlarına sel oldu

Başkan Erdoğan’dan Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Safiye Soyman’ı telefonla arayarak oğlu Harun Akaröz’ün vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi. Bu jest, sanatçının acısını paylaşan birçok kişi tarafından takdirle karşılandı.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu