Safiye Soyman’a başsağlığı dileyen Banu Alkan herkesi şoke etti! Tepkilerden sonra sildi

İçindekiler

Safiye Soyman’ın Acı Kaybı ve Banu Alkan’ın Şaşırtan Mesajı

Safiye Soyman'ın Acı Kaybı ve Banu Alkan'ın Şaşırtan Mesajı

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, uzun yıllardır MS (Multipl Skleroz) hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz‘ü solunum yetmezliği nedeniyle kaybetti. Bu trajik olay, sanat dünyasında derin bir üzüntü yarattı ve Soyman’a taziye mesajları yağmaya başladı. Sanatçının dostları, bu zor gününde onu yalnız bırakmadı, ancak en dikkat çekici mesaj, yakın arkadaşı Banu Alkan tarafından gönderildi.

Harun Akaröz’ün cenazesi, acılı anne Soyman için oldukça zor geçti. Oğlunun kaybı ile derin bir üzüntü yaşayan sanatçı, cenazede ayakta durmakta zorluk çekti. Bu acı anlarda Gülben Ergen ve Seren Serengil gibi isimler Soyman’ın yanında yer aldılar. Ancak gözler, onu en iyi tanıyan ve destek olan isimlerden biri olan Seda Sayan ile Banu Alkan üzerinde yoğunlaştı.

Banu Alkan’ın Taziye Mesajı Şaşkınlık Yarattı

Banu Alkan'ın Taziye Mesajı Şaşkınlık Yarattı

Seda Sayan’ın o sırada Amerika‘da bulunması ve dönüş için bilet bulamaması nedeniyle Soyman’ın yanında olamadığı öğrenildi. Ancak Banu Alkan, başsağlığı mesajı ile herkesi şaşkına çevirdi. İlk olarak, evladını kaybeden dostuna başsağlığı dilemediği ile gündeme gelen Alkan, daha sonra yaptığı paylaşım ile “Keşke yayınlamasaydı” dedirtti.

Alkan, sosyal medya hesabında, Soyman ile birlikte yer aldıkları Dünya Güzellerim programından bir video paylaştı. Bu videonun altına “Safiye’m başın sağolsun canım. Acıların en büyüğü nurlar içinde uyusun. Allah’ım sabır versin.” yazdı. Eğlenceli bir anı paylaştığı bu gönderisine müzik ekleyerek, Kylie Jenner ve JLO‘yu da etiketledi.

Banu Alkan’a Gelen Tepkiler

Banu Alkan'a Gelen Tepkiler

Banu Alkan’ın bu başsağlığı mesajı, sosyal medyada büyük bir tepki topladı. Kullanıcılardan gelen yorumlar arasında “Ayıp yahu kaç yaşındasınız?”, “Allah akıl fikir versin”, “Utanmadan şarkı da eklemiş ya”, “Hayatımda böylesini hiç görmedik, rezillik” gibi ifadeler yer aldı. Bu olumsuz tepkilerin ardından Alkan, paylaşımındaki başsağlığı mesajını silmek zorunda kaldı.

Safiye Soyman'a başsağlığı dileyen Banu Alkan herkesi şoke etti! Tepkilerden sonra sildi

Oğlunu Kaybeden Safiye Soyman’ın Duyguları

Oğlunu Kaybeden Safiye Soyman'ın Duyguları

Acı dolu günlerinde Soyman, oğlunu kaybetmenin derin acısını yaşarken, sosyal medya üzerinden de duygularını paylaştı. “Nasıl dayanacağım ben?” sözleriyle yürekleri burkan Safiye Soyman, hayatta en değerli varlığını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu