Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinden müjdeli haber! Neslihan Atagül hamile mi?

İçindekiler

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan Mutlu Haber!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan Mutlu Haber!

2016 yılında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren ünlü çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, hayranlarına müjdeli bir haber verdi. Uzun süredir birlikte olan ve özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, bebek beklediklerini duyurdu.

İlk olarak birlikte rol aldıkları Fatih Harbiye dizisinin setinde tanışan Atagül ve Doğulu, 2016 yılında evlenme kararı alarak yeni bir hayata adım attılar. Çiftin, bu mutlu haberi paylaşması, hayranlarını sevince boğdu.

Bebek Müjdesi ve Hamilelik Açıklaması

Bebek Müjdesi ve Hamilelik Açıklaması

Neslihan Atagül, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, hamile olduğunu doğruladı. Atagül, karnını tutarak verdiği bir pozu paylaşarak, “Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası… Velhasıl kelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz” notunu düştü. Bu paylaşım, takipçileri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Hamilelik haberiyle birlikte Kadir Doğulu da eşinin paylaşımını kendi hesabında yeniden paylaşarak bu güzel haberi takipçileriyle paylaştı. Babalık heyecanı yaşayan Doğulu, mutluluğunu tüm dünyayla paylaştı.

Dizi Projeleri Değişti

Dizi Projeleri Değişti

Neslihan Atagül‘ün hamile olduğunu öğrenmesi, kariyer planlarını da etkiledi. Gazeteci Birsen Altuntaş‘ın haberine göre, Ay Yapım’ın yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olan İşgal Günlerinde Aşk dizisinde başrol oynaması beklenen Atagül, yaklaşık 3 aylık hamile olduğu için projeden ayrılmak zorunda kaldı. Bu gelişme, yapımcıları yeni bir kadın başrol oyuncusu arayışına yönlendirdi.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinden müjdeli haber! Neslihan Atagül hamile mi?

İlgili Videolar

İlgili Videolar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO: Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz’e son acı veda! Gözyaşlarına sel oldu.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu